Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Μεγάλες στιγμές της αρχαιότητας: Που οι παπάδες καταριόντουσαν με λύσσα την τηλεόραση ως σατανική. Τώρα όλοι τρέχουν σαν μαϊντανοί στα κανάλια.
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

νομίζω χάνω τον εαυτό μου

Σελ. 2
Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #125894 από nonaki στις 13 Μαρτίου 2014, 2:46μμ

nonaki

Εικονίδιο
μέλος από: 12/3/2014
Ειμαι αρκετα εμφανησιμη κοπελα θα ελεγα χωρις να ειμαι ψωνιο. Αυτο που χρειαζομαι πιστευω ειναι ενας ανθρωπος που θα με κανει να τον ξεχασω. Το θεμα ειναι οτι οποιον και να βρω τον συγκρινω με εκεινον και τον βαριεμαι αμεσως!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #128928 από m.artzi στις 15 Ιουλίου 2014, 11:30πμ

m.artzi

Εικονίδιο
μέλος από: 14/7/2014
Εισαι ερωτευμενη και το καταλαβαινω αλλα εχει δικιο ο απο πανω ερχεται σε εσενα οποτε σε θυμαται αν σε ηθελε κ σ αγαπουσε οπως ισχυριζεται δεν θα περιμενε να ενηλικιωθεις δεν θα μπορουσε χωρις εσενα απο τωρα,αν εβλεπες σωστα κ σ αγαπουσε δεν θα σ αφηνε ετσι στα καλα καθουμενα κ θα ξανα γυρνουσε χωρις να συμβαινει τιποτα εκτος αν εσυ με την συμπεριφορα σ τον εκανες να φυγει κ αυτος απο αγαπη ξανα γυριζε αλλα δεν φαινεται απο οσα γραφεις να συμβαινει κατι τετοιο.Ξυπνα κ δες καθαρα τ συμβαινει τα δεν μπορω κ δεν θελω να τον αφησω/ξεπερασω ειναι στο μυαλο σου δεν προσπαθησες καν να το ξεπερασεις απλα καθοσουν κ μυξοεκλαιγες.Οσο για αυτο που λες οτι χρειαζεσαι καποιον που θα σε κανει να τον ξεχασεις ειναι αληθεια αλλα δεν θα βρεις αυτον τον καποιον βγαινοντας εξω κ κανοντας "ερευνα" θα ερθει απο μονος του εκει που δεν το περιμενεις.Αυτο που χρειαζεσαι ειναι δυναμη κ θα την αντλησεις Πο μεσα σου κ απο την στηριξει τον φιλων σου
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login