Μήνυμα στις 15/7/2014 στις 12:08 @Flame
Πλεον την γιογκα την κανουν κ σας γυμναστηκη δεν νομιζω να ειναι αντιθετη η εκκλησια μ αυτο ετσι κ αλλιως κανεις δεν κανει της τελευταιες μορφες γιογκας που κανουν οι ινδουιστες οπως αυτο που περναν κλοστουλα απο το ενα ρουθουνι τους κ με αναπνοες το βγαζουν απο τ αλλο αλλα κ αυτο δεν καταλαβαινω ετσι οπως το σκεφτομαι γιατι η εκκλησια να ειναι αντιθετη
Πήγαινε στο θέμα: yoga και διαλογισμος
Μήνυμα στις 15/7/2014 στις 11:56 @Θ. Κλημεντίνη
Θα φυγει πολυ μακρια απο εκει που θα εισαι εσυ?
Πήγαινε στο θέμα: Προβλημα με την κοπελα που μου αρεσει.
Μήνυμα στις 15/7/2014 στις 11:33 @Κλάψιμο
Αν σε ηθελε δεν θα ηταν μαζι της
Πήγαινε στο θέμα: 3ος σε σχεση
Μήνυμα στις 15/7/2014 στις 11:30 @Κλάψιμο
Εισαι ερωτευμενη και το καταλαβαινω αλλα εχει δικιο ο απο πανω ερχεται σε εσενα οποτε σε θυμαται αν σε ηθελε κ σ αγαπουσε οπως ισχυριζεται δεν θα περιμενε να ενηλικιωθεις δεν θα μπορουσε χωρις εσενα απο τωρα,αν εβλεπες σωστα κ σ αγαπουσε δεν θα σ αφηνε ετσι στα καλα καθουμενα κ θα ξανα γυρνουσε χωρις να συμβαινει τιποτα εκτος αν εσυ με την συμπεριφορα σ τον εκανες να φυγει κ αυτος απο αγαπη ξανα γυριζε αλλα δεν φαινεται απο οσα γραφεις να συμβαινει κατι τετοιο.Ξυπνα κ δες καθαρα τ συμβαινει τα δεν μπορω κ δεν θελω να τον αφησω/ξεπερασω ειναι στο μυαλο σου δεν προσπαθησες καν να το ξεπερασεις απλα καθοσουν κ μυξοεκλαιγες.Οσο για αυτο που λες οτι χρειαζεσαι καποιον που θα σε κανει να τον ξεχασεις ειναι αληθεια αλλα δεν θα βρεις αυτον τον καποιον βγαινοντας εξω κ κανοντας "ερευνα" θα ερθει απο μονος του εκει που δεν το περιμενεις.Αυτο που χρειαζεσαι ειναι δυναμη κ θα την αντλησεις Πο μεσα σου κ απο την στηριξει τον φιλων σου
Πήγαινε στο θέμα: νομίζω χάνω τον εαυτό μου
Μήνυμα στις 15/7/2014 στις 11:21 @Κλάψιμο
Δεν σημαινει απαραιτητα οτι θα μεινει στο ψυχιατριο για χρονια μετα απο κατι τετοιο με ειδικη παρακολουθηση μπορει να γινει καλα κ να γυρησει κοντα σας,οσο για την διατροφη μπορεις οπως λεει κ ο διεφθαρμενος να πας μια επισκεψη σε εναν δικηγορο και εγω εαν ημουν στην θεση σου θα την επαιρνα την κηδεμονια για το καλο της αδερφης σου για να μεγαλωσει σε ενα υγιες περιβαλλον
Πήγαινε στο θέμα: Πρόβλημα με τη μητέρα μου
Μήνυμα στις 15/7/2014 στις 11:05 @Διασκέδαση
Jo nesbo και camilla lackberg τελοια τ παρισσοτερα Για κατι πιο απλο κ ρομαντικουλι θα ελεγα το λαθος αστερι john green (πολυ διαφημιζομενο βγηκε κ σε ταινια) Η λευκη ορχιδεα καιτη οικονομου Ο μεγαλος περιπατος του πετρου (μιλαει για ενα παιδι ατην κατοχη) Το ημερολογιο της αννας φρανκ Τα επτα μεταλλια ( ειναι μια που ψαχνει κατι μεταλλια σε ολο το κοσμο κ βρεθηκε μετα μ εναν που κ αυτος κατεχει ενα μεταλλιο κ ερωτευονται κ κανουν κοινο τους ονειρο να τ βρουν ολα) Να ζεις να αγαπας και να μαθαινεις λιγο πιο βαρυ αλλα ωραιο Αν σου αρεσουν τα μαθηματικα κ φιλοσοφια το logicomix για εμενα ηταν τελειο,ακριβο ομως βιβλιο αν δεν σε καλυψα πες μου να σου πω κ αλλα εχω διαβασει πολλα κ πες μου κ σε τ ειδος προτιμας Πήγαινε στο θέμα: βιβλια
Μήνυμα στις 15/7/2014 στις 10:56 @Διάφορα
Συμφωνω και εγω με τον απο πανω
Πήγαινε στο θέμα: Κολέγια 3βαθμιας εκπαίδευσης
Μήνυμα στις 15/7/2014 στις 00:28 @Sex
Again τα μονα που δεν μας εχουν σπασει ποτε
Πήγαινε στο θέμα: Πιο προφυλακτικό προτιμάτε;
Μήνυμα στις 15/7/2014 στις 00:21 @Sex
Εγω κοιταω πρωτα τα ματια κ την εκφραση,μου αρεσουν αγορια που δειχνουν αθωα κ γλυκουλικα κ μετα κοιταω το συνολικο προσωπο.Η αληθεια ειναι οτι δεν με νοιαζει να ειναι ομορφος μου αρκει να ειναι εκφραστικος.Ρουχα κ εξωτερικη εμφανιση δεν κοιταω αλλα με χτυπαει πολυ αρνητικα αν φοραει μπλουζακι με ν η οτιδηποτε φωσφοριζε
Πήγαινε στο θέμα: Τι θέλουν;
Μήνυμα στις 14/7/2014 στις 23:52 @Sex
Ειναι φυσιολογικο μην αγχωνεσαι
Πήγαινε στο θέμα: με το που μου τον επιασε τελειωσα |