Μήνυμα στις 13/3/2014 στις 22:30 @Κλάψιμο
φίλη!!! ελπίζω να βοηθησα!!
Πήγαινε στο θέμα: Φιλοι? μαλιστα
Μήνυμα στις 13/3/2014 στις 18:37 @Κλάψιμο
Τα κιλα σου ειναι καλα αλλα οχι για το μπαλετο. Δεν πιστευω οτι χρειαζεσαι διαιτα απλα μια σωστη διατροφη. Το κυριο θεμα για το μπαλετο ειναι να μην εχεις πολυ λοιπος! Μπορει να εισαι βαρυκοκαλη απλα. Πήγαινε στο θέμα: κιλα και μπαλέτο
Μήνυμα στις 13/3/2014 στις 18:27 @Κλάψιμο
Αποδεκτή απάντηση:Εγω προσωπικα επειδη εχω βρεθει σ'αυτην την κατασταση προτεινω να τον πιασεις και να μιλησετε.Στα ισα με ενοχλει αυτο! Γιατι το κανεις;Επειδη ασχολουμαι με την ψυχολογια και την νευροψυχολογια γιατι θα ηθελα να περασω εκει υπαρχουν ανθρωποι οι οποιοι φερονται ετσι απο αντιδραση και αλλοι οι οποιοι το κανουν και δεν το καταλαβαινουν καν.Μπορει οντως να μην το καταλαβαινει. Μιλησε του και αν νιωθεις ασχημα ως προς την κοπελα σου μπορεις να της εξηγησεις ποσο σε ενοχλει αυτη και να σου πει κι αυτη την γνωμη της.αυτα απο εμενα :) Πήγαινε στο θέμα: Φιλοι? μαλιστα
Μήνυμα στις 13/3/2014 στις 15:16 @Θ. Κλημεντίνη
μμμμμμμμμμμμμμ η ιστορια σου μου θυμιζει περιπου την δικη μου! Αν αντέχεις να ζείς χωρίς αυτόν και νιώθεις οτι μπορείσ να προχωράς τοτε δεν έχεις παρα αν τον βγάλεις εντελώς απο την ζωή σου! κι εγω πιστύω οτι σε θεωρεί δεδομένη κι εσυ συνεχώς του το επιβεβαιώνεις!Θα μπορούσταε επίσης να κάνετε μια ξεκάθαρη συζήτηση στην οποία θα παίξετε τα χαρτια σας και οι δυο! θα μιλήσετε έξω απο τα δόντια και χωρίς δισταγμούς! πες του π.χ. τι σε ενοχλεί σοτν χαρακτήρα του! Ισως καταφέρετε να χτίσετε κατι καινούριο και ομορφο! Αλλιως συγκεντρώσου στις εξαιτάσεις σου εκπλήρωσε τους στόχους σου και ασχολήσου μετα με αυτόν! Πήγαινε στο θέμα: Ειμαι μπερδεμεμη
Μήνυμα στις 13/3/2014 στις 14:46 @Κλάψιμο
Ειμαι αρκετα εμφανησιμη κοπελα θα ελεγα χωρις να ειμαι ψωνιο. Αυτο που χρειαζομαι πιστευω ειναι ενας ανθρωπος που θα με κανει να τον ξεχασω. Το θεμα ειναι οτι οποιον και να βρω τον συγκρινω με εκεινον και τον βαριεμαι αμεσως!
Πήγαινε στο θέμα: νομίζω χάνω τον εαυτό μου
Μήνυμα στις 13/3/2014 στις 00:04 @Κλάψιμο
Είναι ολα θέμα αντίδρασης πιστέυω εγω προσωπικά! Ολοι εχουμε περασει απο το σταδιο της εφηβειας που αρχιζουμε και ψαχνόμαστε και θελουμε να κανουμε αλλαγεες οι οποιες τις περισσοτερες φορες ειναι επιπολαιες και ακολουθον την μοδα και τα προτυπα της καθε εποχης. Επειδη κι εγω στην εφηβεια βρισκομαι προτεινω να ασχοληθεις περισσοτερο με την καλλιεργεια του χαρακτηρα σου και υστερα εξωτερικη εμφανιση Πήγαινε στο θέμα: side labret και γονεις
Μήνυμα στις 12/3/2014 στις 23:15 @Κλάψιμο
Δυστυχως το ξερω...
Μήνυμα στις 12/3/2014 στις 23:02 @Κλάψιμο
...αυτο χρειαζεται πειθαρχία και αυτοπεποιθηση καθως και ψυχικη δυναμη την οποια δεν διαθέτω....!!!!
Μήνυμα στις 12/3/2014 στις 22:50 @Κλάψιμο
Ξεκόψαμε εντελώς 3 μήνες και ήμουν στα πατώματα. Να υποβάλω πάλι τον εαυτό μου σ'αυτή τη διαδικασία? Τι θα κερδίσω? Τον τελευταία μήνα είχα μια σχέση που περνούσα καλά αλλα ως εκει. ΔΕΝ ΘΈΛΩ να ξεχνιεμαι , θελω να ξεχασω! Πήγαινε στο θέμα: νομίζω χάνω τον εαυτό μου
Μήνυμα στις 12/3/2014 στις 22:41 @Κλάψιμο
Πολυ σκληρο αυτο που ειπες. ΑΝ εβλεπα οτι ηταν εντελως αδιαφορος πραγματι δεν θα σσχολουμουν αλλα μ'αγαπαει...το βλεπω..
Πήγαινε στο θέμα: νομίζω χάνω τον εαυτό μου |