Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Η ζωή στη Γη μπορεί να είναι ακριβή, αλλά περιλαμβάνει και δωρεάν ταξίδι γύρω από τον ήλιο.
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

Εσας σας συμβαινουν αυτα;;

Σελ. 2
Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #121270 από jenaki14 στις 25 Ιουνίου 2013, 4:02μμ

jenaki14

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 19/6/2013
δεν εχεις τιποτα 3εκολλα!!!!!!!! εμμ τι σ λεω κατι εγινε και σε ταρα3ε για αυτο...δεν εισαι τρελλος!στο τελος 8α καταντησεις μονο και μονο απο την σκε3η σου!
προφίλάλλα...
Μήνυμα #121284 από aglina στις 25 Ιουνίου 2013, 10:56μμ

aglina

Εικονίδιο
μέλος από: 7/12/2012
Έγραψε:(4on20@25 Ιουνίου 2013)
Δυστυχως δεν υπαρχουν χρηματα για γιατρους..Αλλα για να το λετε ειμαι τρελος..πρεπει να μαθω να ζω ετσι.
Αν μπορειται να μου πειται κατι για να με βοηθησετε καντε το!
ΥΓ Υπαρχει περιπτωση να φταιει ο προσφατος θανατος τον γονιων μου;;;

Εγω δεν σου ειπα οτι εισαι τρελος!! Απλα οτι κατα την γνωμη μου πρεπει να πας σε ενα ψυχολογο.Αν θες την ακους αν δεν θες οχι!
*Αλλο ψυχολογοςλος κ αλλο ψυχιαττρος (ο ψυχιατρος ειναι για τους τρελους)
προφίλάλλα...
Μήνυμα #121299 από Webmaster στις 26 Ιουνίου 2013, 10:28πμ

Webmaster

Εικονίδιο
Administrator
μέλος από: 14/8/2002
Γράφεις ότι κοιμάσαι κι ότι όταν ξυπνάς τα βρακιά σου είναι στο ψυγείο.

Γράφεις ότι περπατάς και ξαφνικά χάνεις την αίσθηση των ποδιών σου και πέφτεις κάτω και δεν μπορείς να σηκωθείς.

Γράφεις μόνος σου ότι ξυπνάς και φωνάζεις σαν τρελός.

Γράφεις ότι μαγειρεύεις για τους φίλους σου (που αυτό από μόνο του κι αν είναι) αλλά όχι μόνο αυτό αλλά τους βάζεις και καυγά από πάνω που δεν τρώνε το καμμένο φαγητό, παρόλο που ξέρεις πως κάνεις μαλακία.

Αν αυτά δεν είναι ο ορισμός της τρέλας, τότε τι είναι; Δηλαδή τι παραπάνω πρέπει να κάνει κανείς για να τον πάνε στον ψυχίατρο; Να χέσει στο τραπέζι μπροστά σε όλη την οικογένεια ή να πάει στο σχολείο με την καραμπίνα και ν' αρχίσει να θερίζει τον κόσμο όπως κάνουν κάτι πυροβολημένοι Αμερικάνοι;

Βάζεις nickname 4 on 20, ξεκάθαρο υπονοούμενο στο 420 και μετά λες ότι αναφέρεται στη μάνα σου. Είναι αυτό τώρα νορμάλ; Μετά λες ότι οι γονείς σου πεθάνανε πρόσφατα. Και on top of that λες πως δεν έχεις λεφτά για να πας σε γιατρό. Δε σχολιάζω τις μαλακίες μηνύματα που γράφουν ότι είσαι φυσιολογικός. Αν κάνεις τέτοια πράματα ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ φυσιολογικός και θες θεραπεία από γιατρό.

Αν και πιστεύω ότι δεν κάνεις τίποτα απ' όλα αυτά αλλά απλώς θες να τραβήξεις την προσοχή μας. Όμως ΚΑΙ ΠΑΛΙ, κι έτσι να έχει η κατάσταση, πάλι θες θεραπεία.

Το φόρουμ αυτό ολοκλήρωσε την προσφορά του στην περίπτωσή σου και σου απενεργοποιεί το λογαριασμό.

-----------------
The only unbearable thing is that nothing is unbearable.
προφίλάλλα...
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login