Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Αν πεις σε κάποιον ότι υπάρχουν 300 δισεκατομμύρια αστέρια θα σε πιστέψει. Αν του πεις ότι μόλις έστρωσες το τσιμέντο, θα πατήσει για να βεβαιωθεί!
Πέμπτη, 10 Απριλίου

απογοητευση

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #119203 από ctelaX στις 30 Μαρτίου 2013, 2:06μμ

ctelaX

Εικονίδιο
μέλος από: 30/3/2013
Γεια σας παιδια ειμαι 16 χρονων κ προσφατα μου ετυχε κατι με ενα παιδι.Λοιπον τον γνωρισα στο facebook μιλουσαμε 2 μερες και κανονισαμε να βγουμε..οταν βγηκαμε με φιλησε και γενικα μου εδειξε οτι του αρεσω μ το ειπε κιολας κ γενικα ελεγε οτι θα με γνωρισει στους φιλους του κ ποτε θα ξαναβγουμε κλπ. μετα απο 2 μερες καταλαβα οτι με εγραφε δν μ εστελνε μηνυμα στο κινητο κ ειπα να του στειλω..κ του ειπα γιατι δν μ μιλαει..μου ειπε οτι περασε ωραια μαζι μου αλλα δν του ελειψα καθολου κ πως δν φταιω εγω σε τιποτα απλα οτι αυτος ενιωθε μια υποχρεωση κ πως δν ηθελε σχεση κ ποτε δεν εκανε και οτι μπορουμε να μεινουμε φιλοι κλπ. εγω πιστευω πως κατι ακουσε για μενα η γενικα κατι τον χαλασε. ακουω γνωμες! :)
προφίλάλλα...˵quote˶
4
Μήνυμα #119208 από τραγικός στις 30 Μαρτίου 2013, 5:12μμ

τραγικός

Εικονίδιο
μέλος από: 26/3/2013

Αποδεκτή απάντηση

Εγω πιστέυω πως ήθελε να κανει φάση μαζί σου και μάλον αυτο έκανε.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #119363 από 'mikrh prigkipi στις 04 Απριλίου 2013, 4:47μμ

'mikrh prigkipi

Εικονίδιο
μέλος από: 11/9/2012
κ μενα μ τ εχουν κανει αυτο:Ρ μαλλον απλα ετσι τ ηρθε κ ηθελε ν κανει φαση μαζι σ, ισως ηλπιζε κ σε κατι περισσοτερο, κ αφου δν εγινε, απλα πηγε στην επομενη:Ρ μην ασχολησε δν εκανες εσυ τπτ....απλα οσο κ να μν τ θελουμε, μαλακες παντα θα υπαρχουν;)
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login