Μήνυμα στις 1/6/2018 στις 12:07 @Διασκέδαση
Αποδεκτή απάντηση:Γεια σου Άγγελε και καλώς ήρθες στο Forum.Λοιπόν η δικιά μου γνώμη είναι να ασχοληθείς με μηχανάκια 50cc προς το παρών να βγάλεις και ένα διπλωματάκι να μην έχεις θέματα με τον νόμο γιατί είναι τρελό ζόρι.Λοιπόν εμένα προσωπικά μαρέσουν τα GLX,μπορείς να το ψάξεις αν θέλεις.Άλλο μηχανάκι καλό είναι το Daytona DY,το Daytona Sprinter,αυτά που σου είπα είναι 4χρονα με ταχύτητες.Τώρα αν θέλεις κάτι πιο απλό μπορείς να πάρεις κάτι σε βεσπα (αυτόματο) όπως κάνα Gillera,Sym για να κάνεις και την δουλειά σου χαλαρά χωρίς τόσα προβλήματα όσο με τα παραπάνω που σου ανέφερα με τις ταχύτητες.Λοιπόν ψάξε και διάλεξε ότι σαρέσει,αυτά απο εμένα,χάρηκα αν σε βοήθησα και μπορείς να πατήσεις μια αποδεκτή αν θέλεις!Καλή επιλογή σε ότι πάρεις!Πήγαινε στο θέμα: Τι μηχανάκι να πάρω
Μήνυμα στις 29/5/2018 στις 08:23 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Λοιπόν το θέμα ξέρεις ποιο είναι?Ότι εμείς οι άντρες ως αντίδραση και εφόσον έχουμε τελειώσει μια σχέση,είναι λογικό πιστεύω κατά την γνώμη μου να πάμε με άλλες κοπέλες,το ίδιο ισχύει και για εσάς τις κοπέλες,τώρα εφόσον δεν είχατε σχέση αυτόν τον καιρό που ο πρώην σου έκανε κάτι με άλλη κοπέλα δεν παίζει κάποιο ρόλο,δεν σε "απάτησε".Τώρα απο κει και πέρα είναι εσύ τι θέλεις,αν νιώθεις ότι θέλεις να είσαι μαζί του τότε μπορείς να κάνεις μια προσπάθεια,αλλιώς άστα και πάνε για άλλα,μικρή είσαι ακόμα έχεις καιρό :P.Χάρηκα αν σε βοήθησα έστω και λίγο,μπορείς να πατήσεις μια αποδεκτή αν θέλεις,άντε καλή τύχη!Πήγαινε στο θέμα: Πρώην και πισωγυρισμα
Μήνυμα στις 23/5/2018 στις 10:19 @Διάφορα
Αποδεκτή απάντηση:Γεια σου και καλωσήρθες στο Forum.Λοιπόν πρώτα απο όλα να ξέρεις ότι σου λένε όχι,όχι επειδή δεν θέλουν να πας,απλά φοβούνται,γιατί ντάξει τόσα γίνονται κάθε μέρα,είσαι και κορίτσι μπορείς να παρασυρθείς εύκολα εεε και φοβούνται μην γίνει κάτι όσο θα λείπεις.Το μόνο που θα σου πρότεινα είναι να κάτσεις να μιλήσεις ήρεμα και ωραία και να εξηγήσεις πάνω κάτω την κατάσταση,όσο επιμένεις πιστεύω γίνεται χειρότερο.Απ την άλλη μπορεί να μην υπάρχει και αρκετή εμπιστοσύνη,αν είναι αυτό πρέπει να κερδίσεις την εμπιστοσύνη τους.Τώρα για το παλιάς κοπής που είπες,λίγο δυσκολάκι να της αλλάξεις γνώμη ;p.Αυτά απο μένα,χάρηκα αν βοήθησα έστω και λίγο με την γνώμη μου,μπορείς να πατήσεις μια αποδεκτή αν θέλεις.Άντε καλή τύχη!Πήγαινε στο θέμα: γονεις-διακοπες
Μήνυμα στις 17/5/2018 στις 10:12 @Sex
Κοίτα δεν ξέρω γιατί το έγραψα αυτό ;p,κάτι άλλο θα σκεφτόμουν,αλλά εκεί που έμπλεξες μπορεί να χρειαστείς και παπ ;ppp
Πήγαινε στο θέμα: Αδικη ανησυχια ή σοβαρο προβλημα ;
Μήνυμα στις 16/5/2018 στις 08:14 @Κλάψιμο
Αποδεκτή απάντηση:Καλησπέρα πρώτα απο όλα φίλε μου.Λοιπόν είσαι μικρός ακόμα και η φωνή σου όσο μεγαλώνεις θα αλλάζει και θα γίνεται πιο βαριά μέχρι τα 21 νομίζω δεν είμαι σίγουρος,δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι και να βρίσκεις φωνές κτλπ,άστους να λένε,αλλιώς ξεκίνα τις φάπες ;p.Αυτά απο μένα,χαλάρωσε και μην αγχώνεσαι τζάμπα,μπορείς να πατήσεις μια αποδεκτή αν σε βοήθησα!Πήγαινε στο θέμα: λεπτη φωνη
Μήνυμα στις 16/5/2018 στις 08:07 @Sex
Κοίτα,εφόσον πήρες προφύλαξη και δεν έσπασε όπως είπες,απο ότι ξέρω δεν παίζει κάτι τέτοιο για hiv-aids.Tώρα για γιατρούς ακριβώς τι και πως δεν πολύ γνωρίζω,απο ότι ξέρω ΤεστΠαπ πρέπει να κάνεις.
Πήγαινε στο θέμα: Αδικη ανησυχια ή σοβαρο προβλημα ;
Μήνυμα στις 15/5/2018 στις 15:13 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Λοιπόν φίλε,απο όσα διάβασα βλέπω έχεις πολλά περίεργα "θέματα"και η γνώμη μου θα ήταν να πας σε έναν γιατρό να το κοιτάξεις στα σίγουρα,μπορεί να μην είναι τίποτα εφόσον πήρες προφύλαξη αλλά καλά έιναι να πάς να το δείς να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Μπορείς να πατήσεις μια αποδεκτή αν θέλεις. Πήγαινε στο θέμα: Αδικη ανησυχια ή σοβαρο προβλημα ;
Μήνυμα στις 13/5/2018 στις 08:44 @Διάφορα
Καλησπέρα σε όλα τα αλάνια του ftou. Λοιπόν παιδιά,είπα να ανοίξω ένα θέμα για προιόντα hairstyling για άνδρες και να πει ο καθένας τι χρησιμοποιεί και να ανταλλάξουμε γνώμες. Τι είναι καλύτερο και ποιό σας βοήθησε περισσότερο?Gel,Κεριά,πάστες. Πήγαινε στο θέμα: Προϊόντα HairStyling για Άνδρες
Μήνυμα στις 3/1/2017 στις 04:07 @Διάφορα
Γεια σου Ειρήνη και καλώς ήλθες στο forum.Λοιπόν επειδή εγώ πηγαίνω κάνα 2 χρονάκια MMA και έχω κατέβει σε αγώνες οπότε ξέρω κάτι παραπάνω.Σαν προπόνηση είναι πολύ καλή σε όλα,αντοχή,δύναμη,εκρηκτικότητα+ αυτοάμυνα.Μια καλή σχολή είναι η Draculino εκεί στην Θεσσαλονίκη.
Πήγαινε στο θέμα: ΜΜΑ-KICK BOXING Να ξεκινησω ή οχι?
Μήνυμα στις 12/6/2016 στις 02:19 @Διάφορα
Αποδεκτή απάντηση:Λοιπόν φίλε μου για να κάνεις μπράτσα όπως λες δεν επαρκεί μόνο το φαγητό,πρέπει να γυμνάζεσαι κίολας,ξεκίνα να γυμνάζεσαι και παράληλα να τρώς και κοίτα πως θα γίνεις σε 1-2 μήνες,μην φανταστείς μεγαλη διαφορά αλλά θα βάλεις στα μπράτσα που θέλεις.Αποδεκτή αν βοήθησα. Πήγαινε στο θέμα: Αδύναμα-χαλαρά μπράτσα και σώμα αχλάδι |