Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Μεγάλες στιγμές της αρχαιότητας: Η Μαλάμω η χωριάτα (και μπαμ και μπουμ οι κουμπουριές)
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

Γονεις

Σελ. 2
Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #116769 από billys96 στις 28 Ιανουαρίου 2013, 11:02μμ

billys96

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 27/1/2013
Φίλε είσαι πολύ τυχερός. Κάποτε θα φύγεις από το σπίτι και οι γονείς δεν θα παίζουν και πολύ ρόλο στη ζωή σου. Εμένα είναι πολύ υπερπροστατευτικοί και έχω σωβαρά προβλήματα. ΤΗν ελέγχω την κατάσταση βέβαια αλλά δεν είναι τόσο εύκολο πάντα. Τέλος πάντων, φρόντισε γι αυτό, πιάσε τους την κουβέντα για κάτι που έγινε, για οτιδήποτε θες... Πρόσεχε όμως γιατί μπορεί εύκολα να φτάσουν στο άλλο άκρο και πίστεψέ με δεν θα είναι καθόλου καλύτερα.Καλή τύχη ;)
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #118301 από zoe19 στις 04 Μαρτίου 2013, 12:59πμ

zoe19

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 27/2/2013
Φίλε κοίτα λίγο και τα θετικά.. Ξέρεις τι είναι να ανησυχείς κάθε μήνα οτι οι γονείς σου δεν θα μπορέσουν να πληρώσουν όλους τους λογαριασμούς κι οτι θα σου κόψουν ρευμα, νερό κτλπ; Ξέρεις τι είναι να μην μπορείς να βγεις γιατί δεν έχεις λεφτά και ντρέπεσαι να ζητήσεις από γονείς γιατί θα δεις τη στενοχώρια στα μάτια τους; ξέρεις τι είναι να ξεφτιλίζεται ο πατέρας σου στη δουλειά για 500 ευρώ το μήνα και η μάνα σου να δουλεύει γραμματέας ενώ έχει σπουδάσει στην Αγγλία γιατρός; Ξέρεις τι είναι να τσακώνονται οι γονείς σου για τα λεφτά και να υπάρχει τόσος εκνευρισμός στο σπίτι, και να θες να ξεφύγεις και να μην μπορείς; Εγώ, και χιλιάδες άλλα παιδιά, το ζούμε αυτό τα τελευταία χρόνια..
Τουλάχιστον έχεις όσα θες και κάνεις οτι θες, και αγορτάζεις οτι θες, μην τα υποτιμάς αυτά.. Και πίστεψέ με θα ήταν πολύ χειρότερα αν οι γονείς σου αντί για αδιάφοροι ήταν υπερβολικοί και δεν σε άφηναν να κάνεις τίποτα..
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login