Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Ο υπολογιστής δε θ' αντικαταστήσει ποτέ τις εφημερίδες. Τι μπορεί να τυλίξει κανείς με έναν υπολογιστή;
Παρασκευή, 18 Απριλίου

Φιλία ή σχέση?

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #96424 από άσχετος στις 19 Μαρτίου 2012, 9:11μμ

άσχετος

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 27/2/2012
Γεια σας!Λοιπόν είμαι 14 και έχω πάρει απόφαση αυτές τις μέρες όποτε μου δοθεί ευκαιρία να μιλήσω στο κορίτσι που μου αρέσει δηλαδή να της τα ζητήσω.Μένουμε στην ίδια γειτονία και είμαστε 4 χρόνια φίλοι.Εάν πει όχι υπάρχει περίπτωση να απομακρυνθεί ή να μην θέλει να κάνουμε άλλο παρέα και να μιλάμε κάτι τέτοιο τέλος πάντων?Δεν ξέρω τι να κάνω φοβάμαι γιατί είμαστε καιρό φίλοι και δεν μπορώ χωρίς αυτήν...Εσείς τι λέτε να μείνω στην φιλιά και να μην της πω τίποτα πως νιώθω για αυτήν ή να της τα ζητήσω?
προφίλάλλα...˵quote˶
4
Μήνυμα #96433 από XalaraGr στις 19 Μαρτίου 2012, 10:50μμ

XalaraGr

Εικονίδιο
μέλος από: 21/1/2012

Αποδεκτή απάντηση

Κοιτα,μπορεις να του πεις το εξης:"Εδω και καμποσο καιρο τρεφω καποια αισθηματα για σενα τα οποια δεν ειναι μονο φιλικα.Το ξερω οτι μπορει να σου ηρθε καπως αποτομο αυτο που σου λεω αλλα δεν μπορουσα να το κρατησω αλλο μεσα μου.Δεν θελω να μου απαντησεις τωρα τι αισθανεσαι και αν αισθανεσαι κατι για μενα,σκεψου αυτα που σου ειπα και να ξερεις οτι ο,τι και να αποφασισεις εγω θελω να ειμαι διπλα σου εστω και σαν φιλη σου."Εγω τουλαχιστον αυτα θα ελεγα σε μια αναλογη περιπτωση. Αν σε καλυψε πατα και μια αποδεκτη :) Ελπιζω να βοηθησα :)
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login