Αποχώρηση
Μήνυμα #85823 από JoWilson στις 14 Σεπτεμβρίου 2011, 12:43μμ
![]() ![]() μηνύματα: 83 ![]() |
Καλημέρα, Θα παρακαλούσα θερμά τον Admin να απενεργοποιήσει το προφίλ μου! Ευχαριστω για την φιλοξενεία! Καλή συνέχεια! |
προφίλάλλα... |
4
Μήνυμα #85824 από lagouditos στις 14 Σεπτεμβρίου 2011, 12:54μμ
![]() |
Αποδεκτή απάντησηΠριν λέγες μέρες έλεγες ότι σου αρέσει πολύ το φόρουμ, και τώρα φεύγεις?![]() Αν είναι για το κλείδωμα του θέματος σου και την διαγραφή των απαντήσεων μην το πέρνεις προσωπικά. Είναι στατιστικά σίγουρο ότι σε όλους μας κάποια στιγμή θα κλειδώσουν / σβήσουν θέμα και ότι το 90% απο εμάς θα φύγουμε απο το φόρουμ με ΒΑΝ. Αν είναι γι αυτούς τους λόγους που σου είπα δεν χρειάζετε να θυμώνεις, απλά διασκέδασέ το όσο κρατήσει... |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #85826 από JoWilson στις 14 Σεπτεμβρίου 2011, 1:25μμ
![]() ![]() μηνύματα: 83 ![]() |
Δεν θυμωσα απλα ακουστηκε λίγο σαν να αποσκοπώ σε κάτι. π.χ. φακέλωμα! Ερευνα ήθελα να κάνω! Η παρέα σας συνεχίζει να μου αρεσει1 |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #85842 από Σηπτικό Βόδι στις 14 Σεπτεμβρίου 2011, 4:35μμ
Don't be such a drama queen. Παρατηρήσεις γίνονται σε όλους, και σχετικά θέματα έχουν κλειδωθεί πολλάκις στο παρελθόν. Όσο διασκεδαστικές κι αν ακούγονται συγκεκριμένες έρευνες -γιατί δεν λέω ότι το έκανες για να στείλεις τα στοιχεία μας στη CIA ή να διαταράξεις την αρμονία που διατηρείται από την πλήρη αγνόηση των υπόλοιπων μελών-, αν μπεις στη θέση του admin θα καταλάβεις ότι μακρυπρόθεσμα ένα τέτοιο ποστ θα συντελούσε σε φακέλωμα των ίδιων μας των χρηστών. Μόνο για να δεις ότι δεν είναι εύκολο να κάτσεις να σκεφτείς με αυτή τη λογική και είναι απόλυτα κατανοητή η περιέργεια, ακόμα κι εγώ απάντησα στο συγκεκριμένο. Αυτά. Τώρα άμα θες σώνει και καλά να σπάσεις, στο καλό. Δεν διαγράφουμε μέλη ούτε τα κάνουμε μπαν με μία παρατήρηση απλώς. Η πόρτα ανοιχτή και οι Κέρβεροι δεμένοι. ...αυτοί που δαγκάνε τέλος πάντων. | |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #85878 από Webmaster στις 14 Σεπτεμβρίου 2011, 11:06μμ
![]() |
Θυμάσαι που σου έλεγα ότι όσοι μιλάνε αυτή τη διάλεκτο έχουν κακή εξέλιξη εδώ μέσα; PS απενεργοποίηση λογαριασμού δεν κάνουμε on demand. PS 2. σ' αυτό το site δεν υπάρχει ούτε κοινότητα ούτε παρέα Να πας στο καλό. ----------------- The only unbearable thing is that nothing is unbearable. |
προφίλάλλα... |