Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Οι γυναίκες έχουν δύο στήθη γιατί οι άντρες έχουν δυο χέρια.
Πέμπτη, 31 Οκτωβρίου

χαλαροστε!!

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #66261 από ilektra στις 15 Σεπτεμβρίου 2010, 6:24μμ

ilektra

Εικονίδιο
μέλος από: 12/9/2010
Ρε παιδια τι γινεται;Σας βλεπω ολη την ωρα και επιτιθεστε στον webmaster..Μα γιατι;Ισα ισα θα επρεπε να λεμε και εθχαριστω που διατιρει ενα επιπεδο σε αυτο το site!!Φανταστιτε να εγραφε ο καθενας οτι του κατεβεναι!!τοτε παλι θα την λεγατε στον webmaster!κανη μια δουλεια-θετει ορους στο site και απαιτει να γινοντε σεβαστοι-και κατα την γνωμη μου την κανει καλα..ολο παραπονιεστε!διεγραψε το μυνιμα μου μου την ειπε το ενα το αλλο!μεχρι και ρατσιστη τον ειπατε!μαλλον δεν ξερετε τι θα πει ρατσισμος!Αμα δεν σας αρεσει ρε παιδια πηγαιντε αλλου αλλα δεν εχετε το δικαιωμα να τον βριζεται διοτι δεν τον ξερετε πρωσοπικα!ειμαστε εδω για να παιρνουμε γνωμες και να βοηθαμε ο ενας τον αλλον οχι για να τσακονομαστε!!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #66263 από Σηπτικό Βόδι στις 15 Σεπτεμβρίου 2010, 6:43μμ

Σηπτικό Βόδι

μέλος από: 8/4/2010
...και δηλαδή έτσι πείθεται ο μέσος Έλληνας για να μη κάνει αυτό που του φαίνεται σωστό; Μ' ένα ολόκληρο τόπικ στο οποίο γλιστράει και το ποντίκι και λέει ό,τι έχουν πει άλλα ο-Κότσιρας-ξέρει-πόσα άτομα πριν από σένα;

Τι κάνει ο άνθρωπος στη βαρεμάρα του...
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #66267 από Webmaster στις 15 Σεπτεμβρίου 2010, 8:21μμ

Webmaster

Εικονίδιο
Administrator
μέλος από: 14/8/2002
Άσε ρε χοίρε τους θαυμαστές μου να εκδηλωθούν ελεύθερα.

Ilektra, ευχαριστώ για το γλύψιμο. Έλα από το ταμείο να σε φιλέψω.

-----------------
The only unbearable thing is that nothing is unbearable.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #66268 από Σηπτικό Βόδι στις 15 Σεπτεμβρίου 2010, 8:27μμ

Σηπτικό Βόδι

μέλος από: 8/4/2010
Το 'χουμε αυτό εμείς τα γουρούνια με ορμόνες... δεν αφήνουμε άνθρωπο να χαρεί που τον εκθειάζουν... πτου μας!
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login