γυαλια
Μήνυμα #86854 από ExwOnoma στις 06 Οκτωβρίου 2011, 8:57μμ
μέλος από: 5/9/2011 μηνύματα: 11 0 |
τι να πω και γω... πριν καμια ωρα εσπασαν τα γυαλια μου(ο σκελετος δηλαδη το χερουλι σιγκεκριμενα)και πηγα στον οφθαλμιατρο και κρατησε το σπασμενο χερουλι εκει για να παραγκιλει καινουριο... το θεμα ειναι οτι η μανα μου,της μιλαω με γραφει κανονικα και μου λεει να παω σχολειο αυριο κ οτι αν δεν παω θα γινει τησ πουτανας και κατι τετοια... γιατι δεν καταλαβενει γαμωτο μου οτι δεν βλεπω ΤΙΠΟΤΑ χωρις γυαλια εχω παρα πολυ μυοπια( 5-50 στο ενα 6,50 στο αλλο)και δεν μπορω ουτε καν να περπατησω χωρις αυτα νταξη περπαταω αλλα εχω ανασφαλια δεν μπορω (και να φανταστεις ειμαι ακομα 13...)ουτε στο σχολειο δεν μπορω να δω την τυφλα μου ειδικα στον πινακα κ ειδικα το πρωι που εχει ηλιο και ο πινακασ γυαλιζει και η κιμωλια δεν φενετε καν με τα γυαλια θα φανει τωρα?...εγω τι να της πω?? δεν μπορω να παω σχολειο χωρις γυαλια απλα ΔΕΝ μπορω δεν γινετε αλλα δεν το καταλαβενει ρε φιλε... αν δεν παω αυριο σχολειο παιζει να μην μου ξαναμιλησει για καμια εβδομαδα να φαω κανενα χαστουκι κ τα ολα τα σχετικα...(το υπολιπο γυαλι το εχω αλλα μονο με το ενα χερουλι το μισω γυαλι ειναι πανω απο το ματι μου δηλαδη πολυ απλα γερνει, δεν μπορω να δω ετσι,θα πεσει και ΤΟ δουλεμα στο σχολειο ασε γιατι τα παιδια εκει δεν ειναι νορμαλ η μαλακια παταει κοκκινο πια και εχω και ενα κομπλεξ με αυτο το θεμα) εγω τωρα τη κανω?? πειτε μου λιγο γρηγορα γιατι αυριο εχω και σχολειο... |
προφίλάλλα...˵quote˶ |