Μήνυμα στις 6/10/2011 στις 20:57 @Μηχανήματα
τι να πω και γω... πριν καμια ωρα εσπασαν τα γυαλια μου(ο σκελετος δηλαδη το χερουλι σιγκεκριμενα)και πηγα στον οφθαλμιατρο και κρατησε το σπασμενο χερουλι εκει για να παραγκιλει καινουριο... το θεμα ειναι οτι η μανα μου,της μιλαω με γραφει κανονικα και μου λεει να παω σχολειο αυριο κ οτι αν δεν παω θα γινει τησ πουτανας και κατι τετοια... γιατι δεν καταλαβενει γαμωτο μου οτι δεν βλεπω ΤΙΠΟΤΑ χωρις γυαλια εχω παρα πολυ μυοπια( 5-50 στο ενα 6,50 στο αλλο)και δεν μπορω ουτε καν να περπατησω χωρις αυτα νταξη περπαταω αλλα εχω ανασφαλια δεν μπορω (και να φανταστεις ειμαι ακομα 13...)ουτε στο σχολειο δεν μπορω να δω την τυφλα μου ειδικα στον πινακα κ ειδικα το πρωι που εχει ηλιο και ο πινακασ γυαλιζει και η κιμωλια δεν φενετε καν με τα γυαλια θα φανει τωρα?...εγω τι να της πω?? δεν μπορω να παω σχολειο χωρις γυαλια απλα ΔΕΝ μπορω δεν γινετε αλλα δεν το καταλαβενει ρε φιλε... αν δεν παω αυριο σχολειο παιζει να μην μου ξαναμιλησει για καμια εβδομαδα να φαω κανενα χαστουκι κ τα ολα τα σχετικα...(το υπολιπο γυαλι το εχω αλλα μονο με το ενα χερουλι το μισω γυαλι ειναι πανω απο το ματι μου δηλαδη πολυ απλα γερνει, δεν μπορω να δω ετσι,θα πεσει και ΤΟ δουλεμα στο σχολειο ασε γιατι τα παιδια εκει δεν ειναι νορμαλ η μαλακια παταει κοκκινο πια και εχω και ενα κομπλεξ με αυτο το θεμα) εγω τωρα τη κανω?? πειτε μου λιγο γρηγορα γιατι αυριο εχω και σχολειο...
Πήγαινε στο θέμα: γυαλια
Μήνυμα στις 30/9/2011 στις 19:26 @Διασκέδαση
κοιτα εμενα μου αρεσουν και τα μιουζικαλ πολυ χΔ Θριλερ: freddy vs. jason (τα σπαει :O) μιουζικαλ χΔ : το φαντασμα της της οπερας (εμενα προσωπικα μου αρεσε παρα πολυ την εχω δει καπου στης 18 φορες χΔ) μιουζικαλ & θριλερ(αφτα ειναι) sweeney todd φαντασιας: the last airbender :DDD(μην ρωτας....:P) κατσε να δεις και μαλλια κουβαρια χΔ ειν πολυ ωραιο τιτανικος :O <3 Πήγαινε στο θέμα: καλυτερη ταινια
Μήνυμα στις 28/9/2011 στις 18:24 @Διασκέδαση
breezer,gordon space, smirnoff (ICE θα πεις μην παρεις κανενα north, κανονισε ειναι πολυ δυνατο ICE θα πεις) baylis, corona αυτα xD
Πήγαινε στο θέμα: Αλκοόλ
Μήνυμα στις 18/9/2011 στις 00:21 @Διασκέδαση
Nίκος οικονομόπουλος <3 <3 4 ever
Πήγαινε στο θέμα: πιος ειναι ο αγαπημενος σας τραγουδιστης?
Μήνυμα στις 18/9/2011 στις 00:17 @Θ. Κλημεντίνη
φίλε δεν κολλάνε όλες ξέρεις.... σου το λέω γω που είμαι κορίτσι...εμένα με εκνεβρίζει αφανταστα να με γράφει ο άλλος.. :@ ας με γραψει ο άλλος τώρα αι θα δει πως θα τν γράφω εγώ μετά όσο και αν μου αρέσει ... σε πολλά κορίτσια δεν αρέσει να τρέχουν πίσω από κανένα, αν διξεις ότι δεν ενδιαφεσε η κοπελα δεν θα κάτσει να σκάσει θα πάει για αλλά (δική μ γνώμη εε ..και δικός μου τρόπος σκέψεις) Πήγαινε στο θέμα: ΜΕ ΘΕΛΕΙ Η ΜΕ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ??
Μήνυμα στις 16/9/2011 στις 15:51 @Διάφορα
λοιπoν μια καλή ισιωτική κάνει από 45 και πάνω ....μπορεί να μην μπορείς να αγοράσεις μια ακριβή αλλά εγώ το λέω για σένα γιατί μια φτηνή μπορεί να χαλάσει εύκολα, δεν ισιώνει καλά και μπορείς να κάψεις τα μαλλιά σου.... πάρε εκεί μια καλή να την έχεις να κανείς την δουλειά σου σωστά και να την έχεις πολύ καιρο :)
Πήγαινε στο θέμα: Ίσιωμα μαλλιών
Μήνυμα στις 14/9/2011 στις 18:22 @Θ. Κλημεντίνη
κοιτα ουτε εγω τρελενομαι να μου λενε μωρο μου προτιμο να μου λενε ετσ "μαρια μου" "μαρακι μου" κ τετοια (παλια ενας με φωναζε "μαρουλι" και ετσι αρχισε η ιστορια με την σαλατα αλλα δεν ειναι αυτο το θεμα σου...) απλα μιλησε του και πες του οτι σε ψιλοχαλανε αυτα τα γλυκολογα (αμα δεν σε και χαλαει αυτο) και να λεει χαειδευτικα το ονομα σου αλλα μην του πεις να ερθει να μιληστε για να πειτε αυτα αλλα αμα σε ξαναφωναξει "μωρο μ" πες του (χωρις να τον κανεις να νιωσει αβολα και γελα λιγο) να σε φωναζει χαειδεφτικα με το ονομα σου γιατι σου αρεσει καλητερα και τετοια
Πήγαινε στο θέμα: Δεν μπορώ να με λέει ‘μωρό μου‘
Μήνυμα στις 5/9/2011 στις 09:24 @Sex
κατι ασχετο ...τι ειναι τ πρωκτικο?? μιας και ειστε εδω π 3ερετε πειτε μ μν ανοιγω ολοκληρο θεμα ευχαριστοοοο
Πήγαινε στο θέμα: πρεπει?
Μήνυμα στις 5/9/2011 στις 03:40 @Sex
υπαρχουν 3 ιδοι 1)φιλια κ χουφτομα 2)πιπα κ δαχτυλο 3)σεξ φασωμαι λεγετε οταν δεν τα εχεις με καπιον κ κανετε τ παραπανο...(αν τα εχετε αυτο ειναι απλα μια σχεση,ενω το φασωμα τ κανεις οποτε θες με οποιον-α θες) Πήγαινε στο θέμα: Τι πρέπει να κάνω για να λέγετε φάσωμα? |