Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Μπιπ μπιπ! (Roadrunner)
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

2 καρτες γραφηκων

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #59275 από F T O Y S A S στις 12 Μαρτίου 2010, 6:40πμ

F T O Y S A S

Εικονίδιο
μέλος από: 25/2/2010
σκεφτομαι στο μελλον να βαλω και δεφτερη αλλα εχω ακουσει οτι αμα εχεις δυο καρτες φορτομενες δεν αντεχει και πολη το μιχανημα και τα φτηνει,αληθευει?επισεις τι κερδιζεις με τις δυο καρτες μονο παραπανω μνιμη η και επιδοσεις???
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #59281 από AN21 στις 12 Μαρτίου 2010, 3:06μμ

AN21

Εικονίδιο
μέλος από: 11/1/2010
Άμα βάλεις δυο κάρτες γραφικών κερδίζεις σε επιδόσεις σε εφαρμογές που έχουν υψηλές απαιτήσεις στα γραφικά(πχ παιχνίδια). Για να βάλεις και δεύτερη κάρτα γραφικών χρειάζεσαι ένα δυνατό τροφοδοτικό. Αν όμως έχεις παλιό, αδύναμο επεξεργαστή τότε αυτός περιορίζει τη δύναμη των καρτών...Τέλος πάντων το θέμα είναι οτι όλα εξαρτώνται από το pc σου όπως είναι τώρα. Για πες μας επεξεργαστή, μνήμη RAM, ποιά κάρτα γραφικών έχεις τώρα, μητρική και τροφοδοιτικό (Watt και μάρκα) για να σε βοηθήσουμε..
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #59300 από F T O Y S A S στις 13 Μαρτίου 2010, 1:16πμ

F T O Y S A S

Εικονίδιο
μέλος από: 25/2/2010
λιπον το pc ειναι διπλοπιρυνο athlom στα 3gh exei 4giga ram kingston 800αρες,τροφοδοτικο tharmelake 450watt,αφτι h καρτα που εχω τoρα πανω ειναι saphire ati hd4670 1giga και στην επιλογη που ρισκαρα ειναι οτι πηρα μιτρικη saphire λογο περιορισμενου μπατζετ που ειχα βεβαια περνει δυο καρτες γραφικων 4 ram και γενικα εχει πλουσια χαρακτηριστικα για τα 60 ευρω που εκανε αλλα νταξει δεν ειναι asus το ξερω..

βεβαια τωρα απο games ολα στα τερμα μου τα παιζει δεν εχω προβλημα...γιατο μελλον λεω που θα εχω με αυτην την ταχητυτα που αυξανονται οι απαιτησεις...
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #59398 από AN21 στις 15 Μαρτίου 2010, 10:17μμ

AN21

Εικονίδιο
μέλος από: 11/1/2010
Με τέτοιο τροφοδοτικό δε πας πουθενά...Στη θέση σου δε θα έβαζα άλλη κάρτα εφόσον είσαι ευχαριστημένος απο αυτήν..
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login