Μήνυμα στις 13/3/2010 στις 02:53 @Μηχανήματα
δεν σου λεω site γιατι θα φαω ban..πατα στο google το παιχνιδη που θες και διπλα βαλε free download η rapidshare η torrent ξερω γω...θα σου βγαλει απιρα site..ενα κλασσικο προγραμα γιανα βαζεις ταινιες και υποτιτιλους ειναι το VLC media player.
Πήγαινε στο θέμα: πως να κατευασω
Μήνυμα στις 13/3/2010 στις 01:59 @Sex
υπαρχουν κατι χαπια τα οποια καθηστερουν την εξπερματοση τα οποια τα χρησιμοποιουν οι πορνοσταρ γιανα αντεχουν κανα μισαωρο βεβαια δεν εχω ιδεα αν βλαπτουν..
Πήγαινε στο θέμα: Εκσπερματοση
Μήνυμα στις 13/3/2010 στις 01:48 @Sex
πατα τον πουλο σου ρε οπως πατας την συσκευασια της οδοντοκρεμας οταν τελειονει..πιστευω να καταλαβες πως το ενοω..καντο αφτο για κανα 2-3 λεπτα και εισαι κομπλε!
Πήγαινε στο θέμα: τροπος?
Μήνυμα στις 13/3/2010 στις 01:16 @Μηχανήματα
λιπον το pc ειναι διπλοπιρυνο athlom στα 3gh exei 4giga ram kingston 800αρες,τροφοδοτικο tharmelake 450watt,αφτι h καρτα που εχω τoρα πανω ειναι saphire ati hd4670 1giga και στην επιλογη που ρισκαρα ειναι οτι πηρα μιτρικη saphire λογο περιορισμενου μπατζετ που ειχα βεβαια περνει δυο καρτες γραφικων 4 ram και γενικα εχει πλουσια χαρακτηριστικα για τα 60 ευρω που εκανε αλλα νταξει δεν ειναι asus το ξερω.. βεβαια τωρα απο games ολα στα τερμα μου τα παιζει δεν εχω προβλημα...γιατο μελλον λεω που θα εχω με αυτην την ταχητυτα που αυξανονται οι απαιτησεις... Πήγαινε στο θέμα: 2 καρτες γραφηκων
Μήνυμα στις 12/3/2010 στις 06:40 @Μηχανήματα
σκεφτομαι στο μελλον να βαλω και δεφτερη αλλα εχω ακουσει οτι αμα εχεις δυο καρτες φορτομενες δεν αντεχει και πολη το μιχανημα και τα φτηνει,αληθευει?επισεις τι κερδιζεις με τις δυο καρτες μονο παραπανω μνιμη η και επιδοσεις???
Πήγαινε στο θέμα: 2 καρτες γραφηκων
Μήνυμα στις 28/2/2010 στις 04:10 @Flame
αμα κρινετε τον αντρα τον σημερινο με βαση τους παλιους τοτε επισεις χαθηκαν και οι γηναικες με βαση τις παλιες.....βεβαια χαχαχαχα θα συνφονισω με τον webmaster γιατι οταν ακουσεις μια γηναικα να λεει χαθηκαν οι αντρες η φτυσιμω θα εχει φαει η παρατιμα κατα 90% οι υπολοιπες 10% ψιφηζουν παπαρηγα!οπως επισεις οταν λενε οι αντρες οτι ολες ειναι πουτανες θα εχουν φαει ακυρο!
Πήγαινε στο θέμα: δεν υπάρχουν άνδρες σήμερα; μπα;
Μήνυμα στις 27/2/2010 στις 03:49 @Διάφορα
γιατι πολλα αδερφια σφαζοντε οταν ειναι συνετερη λογο των καταστασεων της δουλειας και δεν ειναι ξερω γω ενα φιλαρακη που του λες ενα αντε γεια και τελειοσες εδο μπλεκονται οικογενιες και ιστοριες καταλαβενεις νομιζω...και εγω επηδη παιζει να ανοιξω σχολη οδηγων στο μελλον με τον αδερφο μου το σκεφτομαι σοβαρα αφτο το θεμα
Πήγαινε στο θέμα: Δουλεια με μελλον!!
Μήνυμα στις 27/2/2010 στις 03:42 @Διάφορα
Αποδεκτή απάντηση:ε πες του εσενα θα σου αρεσε να βγεναμε συνεχια μαζη με τον αδερφο μου π.χ αλιος αμα εχεις προβλημα να του μιλησεις οπως καταλαβα δοστου να καταλαβη μετροπο οτι εισαι ενοχλημενη με αφτην την κασταση και ξενερωνειςΠήγαινε στο θέμα: τι θα έκανες στην θέση μου;
Μήνυμα στις 27/2/2010 στις 03:28 @Διάφορα
εχω καραμπινα ψινεσαι?????
Πήγαινε στο θέμα: μισω τον πατερα μου
Μήνυμα στις 27/2/2010 στις 03:21 @Sex
πολλη τσοντα πεφτη.....lol
Πήγαινε στο θέμα: Γυναικειος οργασμος εκ ροης(squirting) |