Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Είστε μοσχάρια – πίνετε γάλα αγελάδας.
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

LINUX, ε??? Νααααα!!!!:

Σελ. 2
Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #42604 από spirooos στις 04 Σεπτεμβρίου 2007, 7:14μμ

spirooos

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 4/2/2007
1. Τα 'παραθυρα' ειναι χαλια λειτουργικο
2. Πιστευω οτι τα pc δεν ειναι για παιχνιδια.
3. Ολοι χρησιμοπιουν τα 'παραθυρα' γτ απλουστατα οι περισσοτεροι μονο αυτα ξερουν και οι αλλοι γτ φοβουνται να κανουν την διαφορα.
4. Και εγω παρα8υρα εχω αλλα επειδη εχω αγανακτησει θα βαλω linux πολυ συντομα.

Με αγαπη spirooos
προφίλάλλα...
Μήνυμα #42615 από iasio στις 04 Σεπτεμβρίου 2007, 8:04μμ

iasio

Εικονίδιο
Moderator
μέλος από: 3/9/2007
spirooos: Το οτι αγανάκτησες με τα Παράθυρα δεν είναι λόγος να βάλεις linux. Οι περισσότεροι που έβαλαν γι αυτό το λόγο, το κράτησαν 2 βδομάδες κ μετά το πέταξαν και ξαναπέρασαν Παράθυρα.

Τα παράθυρα είναι όντως χάλια λειτουργικό, με πολύ βρώμικο κώδικα κ πολλά bugs σε αυτόν, και οι χρήστες του είναι εκτεθιμένοι σε πολλές πολλές απειλές. Δεδομένο

Αντιθέτως spirooos, πιστεύω πως το πισί είναι για παιχνίδια, και μάλιστα πως είναι καλύτερο απο κάθε παιχνιδομηχανή που υπάρχει, γτ απλούστατα μπορείς να το τροποποιήσεις ανα πάσα στιγμή όπως θέλεις. Το φταίξιμο που το linux υστερεί στα παιχνίδια το ρίχνω καθαρά στις εταιρίες που φτιάχνουν τα παιχνίδια. Λαμπρό παράδειγμα σοβαρής εταιρίας κ σοβαρού παιχνιδιού είναι το Unreal Tournament. Τα αρχεία είναι κατα 95% ίδια με των παραθύρων, όμως το εκτελέσιμο πρόγραμμα αλλάζει κ τρέχει natively σε linux. Με μεγάλη επιτυχία και αισθητή διαφορά στα FPS θα τολμούσα να πω. Είναι τόσο δύσκολο να φτιαχτεί για κάθε παιχνίδι ένα εκτελέσιμο που θα τρέχει natively σε linux και θα χρησιμοποιεί τα ίδια αρχεια του παιχνιδιού που χρησιμοποιούνται στα παράθυρα? Δε νομίζω, αντιθέτως. Παίζονται όμως συμφέροντα, απλό.

προφίλάλλα...
Μήνυμα #43865 από iasio στις 13 Οκτωβρίου 2007, 7:31μμ

iasio

Εικονίδιο
Moderator
μέλος από: 3/9/2007
Παραθέτω κ εγώ εικόνες απο το linux μου, κάθε σχόλιο ευπρόσδεκτο
1
2
3
4
προφίλάλλα...
Μήνυμα #44442 από neos_ceidas στις 05 Νοεμβρίου 2007, 12:34μμ

neos_ceidas

Εικονίδιο
μέλος από: 13/2/2004
Προς καθε "guru"-ασχετο με υπολογιστες:

http://magaz.hellug.gr/08/03_analysi.html
προφίλάλλα...
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login