Ubuntu Linux - Εξάπτει τις γκόμενες
Μην πτύετε καταγής
Νευρωτικός είναι ο άνθρωπος που χτίζει παλάτια στην άμμο. Ψυχωτικός είναι εκείνος που ζει μέσα σ' αυτά και ψυχίατρος αυτός που παίρνει τα νοίκια.
Παρασκευή, 18 Απριλίου

Δίπλωμα για μηχανάκι

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #127491 από άσχετος στις 25 Μαΐου 2014, 1:31μμ

άσχετος

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 27/2/2012
Σε λίγες μέρες κλείνω 16 και θέλω να πάρω δίπλωμα για μηχανάκι 50άρι ότι επιτρέπεται σε αυτή την ηλικία..
Το πρόβλημα μου όπως σε όλα τα παιδιά της ηλικίας,είναι ότι δεν με αφήνουν οι γονείς μου..Από την μια δίκιο έχουν επειδή φοβούνται..Αλλά ρε γαμώτο,το θέλω να πηγαίνω μόνο,προπόνηση,γυμναστήριο,σχολείο..Ειλικρινά μαλακίες δεν κάνω ούτε με το ποδήλατο..Δεν έχω κάνει σούζα ποτέ..
Πως να τους πείσω για να πάω να δώσω?
προφίλάλλα...˵quote˶
6
Μήνυμα #127493 από Murrati στις 25 Μαΐου 2014, 1:41μμ

Murrati

Εικονίδιο
μέλος από: 23/5/2014

Αποδεκτή απάντηση

Τα πραγματα ειναι λιγο περιεργα διοτι πρπει εσυ καπως να τουσ πισεις εγω που εγινα φετος 16 θα βγαλω τωρα το καλοκαιρι διπλωμα αλλα συμφωνουσε μονο ο πατερας μου που ειδη οδηγαει μηχανη και επεισε και την μανα μου.
Μπορεις να τους πεις οτι θα εισαι σοβαρος στον δρομο και οτι σου λυνει τα χερια αφου βρισκεις παντου να παρκαρεις κτλ. αλλα ειναι και πολυ οικονομικο πες οτι θα φορας συνεχεια κρανος και οτι εαν πχ θελουν μια φορα κατι θα μπορεις να του εξυπηρετησεις με το μηχανακι
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login