Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Φυσικά και υπάρχει πολλή γνώση στα πανεπιστήμια. Οι πρωτοετείς φέρνουν λίγη, οι τελειόφοιτοι δεν παίρνουν πολλή κι έτσι η γνώση συσσωρεύεται.
Τρίτη, 26 Νοεμβρίου

κινητο

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #112702 από omg kai 3 lol στις 18 Νοεμβρίου 2012, 1:59μμ

omg kai 3 lol

Εικονίδιο
μέλος από: 17/11/2012
ρε παιδια θελω να με βοηθησετε να βρω το κινητο μου. το εχω χασει εδω και καμια εβδομαδα και θα με βοηθουσατε αν μου βρισκατε καποιο τροπο να το βρω (ισως με καποιο προγραμματακι) . τωρα αν παω στη κοσμοτε και τους ρωτησω αν μπορουν να αναζητησουν απο που εκπαιμπει σημα θα βοηθησει καθολου?
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #112705 από Μαύρη ορχιδέα στις 18 Νοεμβρίου 2012, 2:44μμ

Μαύρη ορχιδέα

Εικονίδιο
μέλος από: 1/11/2012
Φιλε μου δεν νομίζω πως αυτό είναι εφικτό.Είχε μια φίλη μου ενα ανάλογο θέμα και δεν μπορούσαν απο την cosmote να της δωσουν πρόσβαση σε τετοια πλαίσια εκτος αν είχε εισαγγελική αδεια.Οπότε την ξεχνάς αυτή τη λύση.Σκεψου τι θα γινόταν αν μπορούσε να γίνει..ο κάθε ένας θα τους ενοχλούσε συνέχεια.Με προγράμματα δεν είναι ευκολό γιατι πρεπει να υπάρχει μια Α συνδεση.Αν είχες γονικό ελεγχο ίσως εντοπιστεί με αυτο.Μια λύση για να είσαι σίγουρος οτι δεν είναι σπιτι,αν φυσικά εχεις δοκιμασει να παιρνεις τηλ και να μην το βρίσκεις,είναι να ανοιξεις το wi fi του σπιτιου σου αν εχεισ και αν το είχες ανοιχτο απο το κινητο σου και να το εντοπίσεις.Αυτα απο θέμα προγραμματων.Τωρα πηαγαινουμε σε ποιο παλιούς τροπους...δηλαδή να θυμιθεις τι εκναες πριν το χασεις και να μαζεψεις όοοολο το σπιτι και το αυτοκινητο ή μηχανακι που χρησιμοποιεις για να το βρείς.Και φυσικά θέτεις σε συναγερμο τους φίλους σου να ψάξουν και στα δικά τους.Αυτά απο μένα.Καλή τύχη.
προφίλάλλα...˵quote˶
6
Μήνυμα #112708 από pantelis20 στις 18 Νοεμβρίου 2012, 3:00μμ

pantelis20

Εικονίδιο
μέλος από: 9/4/2010

Αποδεκτή απάντηση

Αυτά τα προγραμματάκια τα εγκαθιστάς ΠΡΙΝ το χάσεις. Σου δίνουν την δυνατότητα να το κλειδώσεις από μακριά ώστε να μη δουλεύει με καμία σιμ και να σου δώσει στίγμα για το που είναι αν έχει gps ή να τραβήξει και φώτο με την κάμερα. Αυτά φυσικά για κινητά android & OS X.

Κάτι άλλο που υποτίθεται ότι κάνουν οι πάροχοι (cosmote etc) είναι αν τους δώσεις το IMEI του τηλεφώνου απλά να το κλειδώνουν ώστε να μη μπορεί να χρησιμοποιηθεί με καμία κάρτα αλλά ΟΧΙ να το βρουν.

Οπότε στο επόμενο κινητό σου βάλε και κανένα πρόγραμμα εντοπισμού. Τα διάφορα free antivirus για android που έβλεπα παλιά λίγο πολύ είχαν τέτοια προγραμματάκια για εντοπισμό και απομακρυσμένο κλείδωμα ή απομακρυσμένη διαγραφή αρχείων.

Να το βρεις ίσως είναι δύσκολο αλλά τουλάχιστον να μπορείς την επόμενη φορά να σβήσεις τα αρχεία σου και να το κλειδώσεις.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #112729 από omg kai 3 lol στις 18 Νοεμβρίου 2012, 6:43μμ

omg kai 3 lol

Εικονίδιο
μέλος από: 17/11/2012
το κινητο το ειχα κλειστο
ευχαριστω παιδια μαλλον θα ψαξω πιο καλα ομως υπαρχει και το ενδεχομενο να το εχω ξεχασει καπου (χτηπα ξυλο!)
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login