Μήνυμα στις 26/6/2013 στις 09:40 @Θ. Κλημεντίνη
Καλημέρα παιδι!Ξαναγράφω για τον φίλο μου και μένα.Συνοπτικά είμαστε 2-3 χρονια πολυ καλοί φίλοι αλλα μαρέσει.Μου αφησε πολλές ενδείξεις πως του αρέσω και έτσι του το είπα.Αυτός μου είπε πως δεν του εχει έρθει η όρεξη ακόμα για σχέση(20 χρονων). Μετα που του το είπα..μια χανόταν μια ήταν γλυκός μια ερωτικός.Εμαθα απο τον κολλητό του πως του αρέσει αλλη ομως 1.οταν μιλάει γιαυτην δείχνει να βαριετε 2.ενώ μιλάει για όλες τις γνωστες εμένα δεν με αναφερει ποτέ ούτε σαν φίλη,ούτε με πασάρει στον φίλο του και συναίβει κάτι(δν μ λέει τι)που υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να τ αρέσω και να είναι ανάμεσα σε μένα και στην άλλη και να περιμένω κανα μήνα ακόμα να εκδηλωθεί Είχα να τον δώ καποιες μέρες αλλα τον είδα και ενώ στην αρχη τον εφτυνα και με ρωτησε γιατί ήρθε και με φλέρταρε σωματικά,αγγίγματα,με κοιταζε στο σώμα,στα χείλη.Γενικά απο εκείνη τη μέρα εχει γίνει πολύ αρσενικό!Τον ρώτησα αν του αρέσει καμία και ενώ μου έλεγε πάντα δεν μου είπε για την άλλη!λέει οχι καμια!Μαρεσε σαν αρκουδάκι σχέση αλλα τώρα ΤΟΝ ΘΕΛΩ ΤΡΑΓΙΚΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΕΡΩΤΙΚΑ! 1.Τι να κάνω για να του αρέσω και να είμαστε μαζΙ?Γιατι νιώθω πως του αρέσω εστω και λίγο... 2.Πως να τον ξεπεράσω αν δε του αρέσω? αυτές τις μέρες δεν θα τον βλέπω....τελος εξεταστικής... παρακαλώ πείτε μου απόψεις!!!Τις χρειάζομαι αληθινά!Και δίνω αποδεκτή! Πήγαινε στο θέμα: Φίλοι?
Μήνυμα στις 26/5/2013 στις 13:15 @Θ. Κλημεντίνη
Για να δώσω και ενα τέλος σαυτη την ιστορία και να μάθετε και εσεις τελικά τι έγινε με προέτρεψε ο ίδιος να του το πώ γιατί το είχε καταλάβει και στο να καταλήξει οτι με βλέπει φιλικά και ήθελε να με σκληραγωγήσει και στο οτι 20 χρονών δεν νιώθει ανάγκη για σχέση με καμία.Τωρα τι να σας πω...φταίω να αναρωτηθώ αν πατε καλά?Ευχαριστώ για όλα όλους παντως!
Πήγαινε στο θέμα: Πως να σε δει ερωτικα ενας φιλος?
Μήνυμα στις 10/5/2013 στις 16:49 @Διασκέδαση
Αποδεκτή απάντηση:Kαλησπέρα!Λοιπον θα σου πω τα πράγματα σε στάδια.Εχεις καλά κιλά αλλά για να δείς αποτέλεσμα πρέπει να χασεις λιγα ακόμα απο λίπος αλλα να κερδίσεις σε μυς,δηλαδή πρέπει να χάσεις 2-3 κιλάκια και μετα να αρχίσεις πιο εντατική γυμναστική.Και θα ξαναφτάσεις 40. 1.H διατροφή σου θα πρέπει να αποτελείται κυρίως απο πρωτείνες και φρουτά και λαχανικά,αλλά προσωπικά δεν μαρεσουν και τόσο:Ρ.Προτιμώ πρωι δημητριακα η γαλα η γιαουρτι και μετα απο κανα μισαωρο ενα φρούτο και αυγο (εγω δεν τρώω)μετα οτι έχεις για μεσημεριανό σπίτι με ελάχιστο η καθόλου ψωμί.μετα φρούτα η πορτοκαλάδες και για αντισωματα;) και το βράδυ δυο βραστα αυγά η ομελέτα απο ασπ΄ραδια και ενα χυμό πορτοκάλι. και γάλα πιο αργα.Ολα τα ζυμαρικά σου να είναι ολικής άλεσης και το ψωμί. 2.Γυμναστική,ξεκινας τη διατροφη και μετα απο δυο εβδομαδες παμε καμια 200 κοιλιακους και μονοζυγο και ανα εβδομαδα θα ανεβαινεισ 50 κοιλιακους μεχρι τους 400 αυτο θα το κανεις 4-5 φορεσ την εβδομάδα και τρεξιματακι και καλήπροθερμανση να μην τους καψεις. 3.Ειδη κοιλιακων που προτινω είναι κανονικοί πλάγιοι,κατω κοιλιακοι και ραχαίοι 4.τελος προτινω να κανεισ 30-50 πους απς 3 μερες την εβδομαδα.Αν είσαι τελειως αγυμναστος ξεκίνα πιο μαλακά. Αυτα απο μένα,κανω πρωταθλητισμο.Αν σε καληψα αποδεκτή και οτι θες είμαι εδω! Πήγαινε στο θέμα: Γυμναστική και σώμα
Μήνυμα στις 10/5/2013 στις 00:15 @Θ. Κλημεντίνη
Ευχαριστω φιλε!Ομως 1.δεν θα σκαλωσει πιο πολυ? και 2. μηπως ειναι καλυτερο να τον φιλαω στο μαγουλο συχνα?η να κανω κινηση να τον φιλησω και να απομακρυνομαι να δουμε τι θα κανει?
Πήγαινε στο θέμα: Τι να κανω για να δω αν με γουσταρει???:/
Μήνυμα στις 7/5/2013 στις 23:07 @Θ. Κλημεντίνη
Καλησπερα παιδια!Θελω επειγοντως αποψεις.Για να μν πολυλογω ειμαι 20 και εχω εναν πολυ καλο φιλο ο οποιος δεν ειχε ουσιαστικα ποτε σχεση και ειναι τερμα ντροπαλος.Εγω του δειχνω πως μαρεσει και τοσα χρονια φιλοι δν ειχαμε βγει ποτε και τελευταια βγαινουμε πολυ συχνα και οχι απλα δεν απομακρυνετε αλλα πολλες φορες ειμαι σιγουρη πως του αρεσω και αλλες πως με θεωρει φιλη.Στις διακοπες μιλαγαμε απτο τηλ και αυριο θα τον δω.Θεωρω πως ειναι ξενερωτο να του πω καταμουτρα πως μαρεσει.Πως μπορω ομως να σιγουρευτω?ειναι βλακεια να παιδευομαι ετσι!ιδεες για αυριο?για να με φιλησει η να δω τι θελει???μακαρι να μου απαντησετε γιατι δεν ξερω τι αλλο να κανω!σορυ που το ξανα αναφερω
Πήγαινε στο θέμα: Τι να κανω για να δω αν με γουσταρει???:/
Μήνυμα στις 2/5/2013 στις 16:44 @Θ. Κλημεντίνη
Χωρις να του το πείς?με κινήσεις?πχ φιλιά στο μαγουλο?ακουω και αλλους!Αγόρια πείτε νομιζω πως αφορά πολλές κοπέλες και εσας αντίστοιχα!!ευχαριστω
Μήνυμα στις 1/5/2013 στις 12:23 @Θ. Κλημεντίνη
Οπως λεει και ο τιτλος πως γίνετε ενας πολυ καλος σου φίλος να σε δει ερωτικα?Τι κινησεις πρεπει να κανει μια κοπελα για να φυγει απο τη φιλικη ζωνη και να την δει αλλιως χωρις να του πει πως τον γουσταρει??Ακουω αποψεις!
Μήνυμα στις 30/4/2013 στις 15:47 @Θ. Κλημεντίνη
Παιδια...Μαρεσει μαρεσει πολυ!Τι να κανω για να καταλαβει πως τον γουσταρω χωρις να του το πω?Αγορια τι μπορει να κανει μια κοπέλα για να την δειτε ερωτικά αν είσασταν φίλοι?
Πήγαινε στο θέμα: Φίλος και μπέρδεμα
Μήνυμα στις 21/4/2013 στις 13:42 @Θ. Κλημεντίνη
Δηλαδή παίζει να του αρέσω αλλά οχι πάρα πολύ για να είναι μαζί μου?Αν περάσει ο καιρός και τον πλησιάζω μπορεί να δυναμώσει?Κανείς άλλος???
Πήγαινε στο θέμα: Φίλος και μπέρδεμα |