Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Η μητέρα που εύκολα θυμάται το πρώτο της φιλί, μάλλον έχει μια κόρη μου με δυσκολία θυμάται τον πρώτο της άντρα.
Σάββατο, 23 Νοεμβρίου

Θέλω Να Φτιάξω Ταινία

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #87128 από Jake96 στις 11 Οκτωβρίου 2011, 10:25μμ

Jake96

μέλος από: 8/10/2011
για σας θελω να φτιαξω μια ταινια διαρκιας 30 λεπτων ευκολη στα γυρισματα και με περιπου 5 ψαρακτιρες. θελω να μου πιτε ιδεες, σασ παρακαλω με κατι φιλους μου εχουμε ξεκινισει αλλα δεν μπορουμε να βγαλουμε ακρη, ειναι δυσκολο να γραψουμε μονοι μας.

ευχαριστω
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #87131 από makis92 στις 11 Οκτωβρίου 2011, 10:41μμ

makis92

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 14/1/2011
Μπορείτε να γυρίσετε σκηνές από ενα αγαπημένο σας έργο. Π.χ εγώ θα σου πρότεινα απο το παρα 5.Είχε ωραίες σκηνές και κάποιες πιστεύω θα μπορούσατε να της κάνετε.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #87161 από Jake96 στις 12 Οκτωβρίου 2011, 10:52πμ

Jake96

μέλος από: 8/10/2011
αν σου πω οτι ειμαστε και εμεις μια παρεα 5 παιδιων που τεριαζουμε παρα πολυ με τους χαρακτιρες, θα με πηστευσεις??

ειναι πολυ καλη ιδεα αλλα χριαζομαστε και καποιους χαρακτιρες παρα πανω πχ αλεξης, σωφια, θεοπουλα, μαριλενα, φριντα.... μπορουμε να κανουμε εμεις τους ιδους χαρακτιρες αλλα θα εινια πολυ δυσκολο, σε ευχαριστο παρα πολυ.

και αλλη απαντιση παρακαλω!!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #87166 από zoupi2007 στις 12 Οκτωβρίου 2011, 12:07μμ

zoupi2007

Εικονίδιο
μέλος από: 6/7/2011
πηγαιντε στον ξενια (σανατοριο) τον εγκαταλελημενο στην παρνηθα και γυριστε κανα θριλλερ... καντε κανα απλο εφε και αναβεστε το στο youtube σαν θριλερ...χαμος θα γινει...γενικα ο χορος ειναι αρκετα περιεργος και τρομακτικος... νομιζω εχει και κατι παλιες κατασκηνοσεις εκει, και ενα δασακι ... ψαξε στο google ... μπορειτε να κανετε πλανα απο ενα κανονικο ξενοδοχειο, η απο δοματια, και καλα πως ηταν παλια και τι ειχε γινει, καποιος θανατος π.χ και μετα να δειχνει πραγματικα ενα παλιο κτηριο και μια ομαδα που πηγε μετα απο πολλα χρονια που ειχε ξεχαστει αυτο το μερος να ερευνησει και τετοια, και τελικα πεθαινουν στο τελος απο κατι... βεβαια αυτα δεν ειναι απαραιτητα να γινουν εκει γιατι εχω διαβασει οτι ειναι επικινδυνα (δεν εχω παει ποτε) δηλαδη αυτα γινοντε και σε μια παλια αποθηκη, η κανα εξοχικο κανενος απο την παρεα και τετοια
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #87167 από zoupi2007 στις 12 Οκτωβρίου 2011, 12:42μμ

zoupi2007

Εικονίδιο
μέλος από: 6/7/2011
επισης μπορειτε να γυρισετε ενα βιντεο κλιπ απο κανα τραγουδι και να το κανετε parody... κατι σαν αυτο
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #87169 από makis92 στις 12 Οκτωβρίου 2011, 2:38μμ

makis92

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 14/1/2011
Έγραψε:(Jake96@12 Οκτωβρίου 2011)
αν σου πω οτι ειμαστε και εμεις μια παρεα 5 παιδιων που τεριαζουμε παρα πολυ με τους χαρακτιρες, θα με πηστευσεις??

ειναι πολυ καλη ιδεα αλλα χριαζομαστε και καποιους χαρακτιρες παρα πανω πχ αλεξης, σωφια, θεοπουλα, μαριλενα, φριντα.... μπορουμε να κανουμε εμεις τους ιδους χαρακτιρες αλλα θα εινια πολυ δυσκολο, σε ευχαριστο παρα πολυ.

και αλλη απαντιση παρακαλω!!

Δεν μπορείτε να βρείτε άλλους ε? Αν είχατε καμιά περούκα θα μπορούσατε να βάζατε εναν να κάνει κάτι να το σταματάγατε και αφού άλλαζε νε το ξεκινάγατε. :)
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login