Μήνυμα στις 15/10/2011 στις 15:19 @Διάφορα
καμια αλλη απαντιση παρακαλω?
Πήγαινε στο θέμα: Θέλω Να Γίνω Ηθοποιός
Μήνυμα στις 12/10/2011 στις 10:52 @Διασκέδαση
αν σου πω οτι ειμαστε και εμεις μια παρεα 5 παιδιων που τεριαζουμε παρα πολυ με τους χαρακτιρες, θα με πηστευσεις?? ειναι πολυ καλη ιδεα αλλα χριαζομαστε και καποιους χαρακτιρες παρα πανω πχ αλεξης, σωφια, θεοπουλα, μαριλενα, φριντα.... μπορουμε να κανουμε εμεις τους ιδους χαρακτιρες αλλα θα εινια πολυ δυσκολο, σε ευχαριστο παρα πολυ. και αλλη απαντιση παρακαλω!! Πήγαινε στο θέμα: Θέλω Να Φτιάξω Ταινία
Μήνυμα στις 11/10/2011 στις 22:25 @Διασκέδαση
για σας θελω να φτιαξω μια ταινια διαρκιας 30 λεπτων ευκολη στα γυρισματα και με περιπου 5 ψαρακτιρες. θελω να μου πιτε ιδεες, σασ παρακαλω με κατι φιλους μου εχουμε ξεκινισει αλλα δεν μπορουμε να βγαλουμε ακρη, ειναι δυσκολο να γραψουμε μονοι μας. ευχαριστω Πήγαινε στο θέμα: Θέλω Να Φτιάξω Ταινία
Μήνυμα στις 11/10/2011 στις 17:49 @Διάφορα
καμια αλλη απαντιση;;
Πήγαινε στο θέμα: Θέλω Να Γίνω Ηθοποιός
Μήνυμα στις 8/10/2011 στις 17:24 @Διάφορα
Θέλω Να Γίνω Ηθοποιός ειμαι 16 χρωνον εχω ταλεντο στην ιποκριτικη, με μερικους φιλους μου τραμουζουμε τα αλλα παιδια με διθεν φαντασματα και τετοια. δεν εχω παει καποια σχολη λογο οικονομικων, καταλαβενεται. τι πρεπει να κανω; που πρεπει να παω; κατι ασχετο μενο λιγο μακρια απο αθηνα πρως θρακη μερια. Πήγαινε στο θέμα: Θέλω Να Γίνω Ηθοποιός |