αυτοπεποίθηση
Μήνυμα #131033 από eleftheria123 στις 08 Νοεμβρίου 2014, 12:48πμ
![]() |
γεια σας.είμαι 17 χρονών και δεν έχω αυτοπεποίθηση.όταν βγαίνω με ένα αγόρι κάτι με πιάνει και δεν μπορώ να μιλήσω και δεν ξέρω πως να ξεκινήσω μια συζήτηση και δεν μου βγαίνει σε καλό.επίσης έχω καταλάβει ότι μερικές φίλες μου με κάνουν ότι θέλουν αλλά εγώ δεν μπορώ να αντιδράσω και όλο αυτό με στεναχωρεί και κλείνομαι στον εαυτό μου.μήπως μπορείτε να μου πείτε τι μπορώ να κάνω? |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
4
Μήνυμα #131034 από XxXGreGXxX στις 08 Νοεμβρίου 2014, 1:01πμ
![]() ![]() μηνύματα: 392 ![]() |
Αποδεκτή απάντησηΚαλησπερα φιλη μου. Δεν μπορεις να πιασεις κουβεντα είτε για το σχολειο ή για σχολή? (δεν ξερω ποσο ετων εισαι :P) Ειναι πολλα αυτα που μπορειτε να πειτε.. Κοινα ενδιαφεροντα (μουσικη, αθληματα) ή ακομα και για να τον πειραξεις μπορεις να του πιασεις τα ομαδικα.Δν ειναι τοσο δυσκολο να μιλησεις ειδικα εαν αγορι σε ενδιαφερει παρα πολυ. Ολο και κατι απλο θα μπορεσεις να πεις :) . Τωρα για τις φιλες σου.. Εχεις προσπαθησει να τους μιλησεις και να τους πεις τι ακριβως σε ενοχλει? Εαν οντως ειναι φιλε σου θα καταλαβουν το προβλημα σου και θα το διορθωσουν.. Αν παλι δν μπουν σε αυτον τον κοπο.. δοξα το θεο υπαρχουν και αλλα παιδια με τα οποια μπορει να ταιριαξεις πολυ πιο ευκολα :)Ελπιζω να σε βοηθησα. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #131035 από eleftheria123 στις 08 Νοεμβρίου 2014, 1:16πμ
![]() |
είμαι 17..απλός όταν είμαι με κάποιον κομπλάρω λίγο και τα χάνω! ευχαριστώ πάντως! :) |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #131041 από antreas2121 στις 08 Νοεμβρίου 2014, 2:59μμ
![]() ![]() μηνύματα: 3 ![]() |
ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΚΟΜΠΛΑΡΕΙΣ......ΜΗΝ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΠΟ ΤΙ ΘΑ ΠΩ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΑΣΤΟ ΝΑ ΚΥΛΙΣΕΙ Η ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΗΡΕΜΑ ΚΑΙ ΧΑΛΑΡΑ ![]() |
προφίλάλλα...˵quote˶ |