Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Το αρνάκι το σφάζουμε το Πάσχα. Τον υπόλοιπο χρόνο δεν το ενοχλούμε.
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

τρυπες στα αυτια, πονανε?

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #122170 από ειρηνουλ_12 στις 02 Αυγούστου 2013, 3:39πμ

ειρηνουλ_12

Εικονίδιο
μέλος από: 5/2/2013
λοιπον παιδια ειμαι 16 και θα παω Β' λυκειου!
εχω 3 τρυπιτσες στα αυτια, τις δυο κλασσικες και μια δευτερη στο δεξι αυτι! σκεφτομαι για αρχη να κανω στο αριστερο, επειδη ειναι η μια τρυπα η κλασσικη εκει θα ηθελα να κανω μια επανω επανω στο πτερυγιο του αυτιου :Ρ ειχα ρωτησει εναν καλο τυπα που εχουμε στην περιοχη που βαραει τρυπες αν ποναει εκει πανω και μου χε πει εξαρταται αν το πτερυγιο ειναι σκληρο η μαλακο, εντελη εγω δεν μπορω να καταλαβω αν οντως ισχυει αυτο γιατι και γνωστοι/στες που εχουν κανει επανω ειτε ειχαν σκληρο ειτε μαλακο δεν επαιζε ρολο.. εννοω και σε ατομα με μαλακο ποναει ..
το δικο μου προσωπικα ειναι μαλακο και εκει πανω το σημειο ειναι αρκετα γυριστο.
περσυ το καλοκαιρι ειχα κανει παλι στο πτερυγιο αλλα πιο χαμηλα και με ειχε πεθανει στον πονο.. βεβαια μου ειπε παλι εκεινος ο τυπας οτι δεν ειχε κανει καλα την τρυπα ενας αλλος που χα παει :Ρ
οι γονεις μου μου λενε πως θα πονεσω πολυ και πως θα βγαλει πιον και θα μολυνθει εκει..

θα ηθελα γνωμες και απο ατομα απο εδω, οποιος εχει κανει ας μου πει! δεν θελω να εχω προβληματα. αρκετα τραβιξα με την τρυπα που ειχα κανει το καλοκαιρι περσι!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #122174 από Verus στις 02 Αυγούστου 2013, 10:48πμ

Verus

Εικονίδιο
μέλος από: 30/12/2010
εξαρτάται από πολλά πράγματα το αν θα πονέσεις ή όχι, τόσο κατά τη διάρκεια του τρυπήματος, όσο και αργότερα που θα επουλώνεται η πληγή.
1. εξαρτάται απ'το χέρι του τύπου που θα στο κάνει. αν ξέρει πως πρέπει να περάσει τη βελόνα και σε ποιο σημείο, ο πόνος θα είναι ελάχιστος.
2. εξαρτάται απ'το πόσο "χασάπης" είναι ο τύπος, γιατί αν είναι πολύ, ενδέχεται να στο κάνει με πιστολάκι και τότε προφανώς θα πονέσεις υπερβολικά.
3. εξαρτάται σίγουρα απ'το δικό σου αυτί και το πόσο συνεργάσιμη θα είσαι κατά τη διάρκεια.
4. εξαρτάται απ'τη φροντίδα που θα του δίνεις. επιβάλλεται να το καθαρίζεις καθημερινά, ώστε να μη μολυνθεί. να προσέχεις όταν χτενίζεσαι, όταν ξαπλώνεις, όταν φοράς τη μπλούζα σου, κ.ο.κ.

αυτά από 'μένα ;)
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login