ταξιδι στο εξωτερικο-αδεια γονεα
Μήνυμα #116014 από 'mikrh prigkipi στις 11 Ιανουαρίου 2013, 4:13μμ
![]() |
Λοιπον ποιο ειναι το θεμα μ:) ειμαι 16 κ θελω το καλοκαιρι(που θα ειμαι 16μισο) να παω καναδα...με τα εισητηρια δεν υπαρχει θεμα, το θεμα μου ειναι πως δεν ξερω αν θα μ αφησουν οι γονεις μ...θα παω μ τ αγορι μ που τοτε θα τ εχουμε παραπανω απο χρονο κ θα ειναι κ ο πατερας του..αλλα θελω να ξερω αν χρειαζομαι αδεια απο κηδεμονα(γτ εχω κλεισει τ 16 κ ειχα ακουσει κτ πως γινεται μετα τ 16 βαση ενος νομου να περνεις καποιες αποφασεις μονος σου) η αν πρεπει να ζητησω αδεια απο τους γονεις μου που θελω ν τ αποφηγω, γτ πιθανο να μ χαλασει τις διακοπες:/ ξερετε τπτ?:/ ![]() |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #116015 από 'mikrh prigkipi στις 11 Ιανουαρίου 2013, 4:19μμ
![]() |
α επισης οι γονεις μας εχουν γνωριστει, και η γονεις μου με εμπιστευονται αρκετα(δλδ δεν ειναι απο αυτους που αν βγω θα μ παρουν τηλ τουλαχιστον μια φορα...δεν περνουν σχεδον ποτε, μ εμπιστευονται που θα ειμαι κ τι θα κανω...) ουσιαστηκα τρ που τ εψαχνα σε αεροπορικες εταιριες βρηκα αυτο "Ενήλικες θεωρούνται οι επιβάτες από 12 ετών και άνω." οταν λεει ενηλικες, δεν χρειαζονται ουτε συνοδια, ουτε υπογραφη, σωστα? |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #116018 από γεωσκώληξ στις 11 Ιανουαρίου 2013, 4:46μμ
![]() |
Και τι δηλαδή θα την κοπανήσεις απ'το σπίτι σου χωρίς να δώσεις λογαριασμό σε κανέναν; |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #116020 από 'mikrh prigkipi στις 11 Ιανουαρίου 2013, 4:56μμ
![]() |
οχι ρε για διακοπες θελω να παω, ενα μηνα:D :ρ απλα αν θελει αδεια, πρεπει να τς ρωτησω τς δικους μου, ενω αν οχι απλα θα τους το πω:) κ δν μπορουν ν πουν κατι...ειναι πιο ευκολο δλδ γ αυτο θελω ν ξερω;) |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
6
Μήνυμα #116024 από γεωσκώληξ στις 11 Ιανουαρίου 2013, 5:46μμ
![]() |
Αποδεκτή απάντησηΚατάλαβα ότι θα πας για διακοπές,αλλά εντάξει τώρα δεν μπορείς να κάνεις ότι θες από τα 16 σου επειδή είναι νόμιμο,προσπάθησε να τους ψήσεις.Πάντως όχι δεν χρειάζεσαι άδεια. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #116025 από 'mikrh prigkipi στις 11 Ιανουαρίου 2013, 6:18μμ
![]() |
δεν χρειαζετε? υπεροχαα:) 8α τς πω στν αρχη κανονικα απλα ηθελα να βεβαιωθω:D ε νταξ δεν κανω κ οτι θελω, σιγα, μια φορα θα παω, κατα τ αλλα δν τς φερνω κ πλ αντιρηση σ τετοια:) ευχαριστω πλλλλ:) |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #116033 από KwnstantinosS στις 11 Ιανουαρίου 2013, 8:35μμ
![]() μηνύματα: 353 ![]() |
Μα δεν σκεφτεσαι τους γονεις σ???....ελα στη θεση τους ....θα αφηνες την κορη σ στα 16 να παει διακοπες καναδα με το αγορι το οποιο το ξερει ενα χρονο και με τον πατερα του παιδιου που δεν τον ξερεις καν??.....επισης ο πατερας του παιδιου θα ζητηση την αδεια απο τους γονεις σ 100% γιατι σκεψου ευθυνες που θα εχει.....αν θελει να ερθεις και εσυ.... |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #116044 από 'mikrh prigkipi στις 11 Ιανουαρίου 2013, 10:01μμ
![]() |
τον ξερει τν πατερα τ παιδιου, κ τ παιδι:) ναι δν λεω οτι θα σηκωθω κ θα φυγω, χαλαρωσε, απλα ηθελα να ξερω:/ τελικα θελει υπογραφη κ απο τους δυο γονεις οποτε αναγκαστηκα...-.- |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #116217 από M1k3y στις 14 Ιανουαρίου 2013, 8:09μμ
![]() |
Κάνεις λάθος, χρειάζεσαι κανονικά άδεια μέχρι τα 18 σου. Στην πραγματικότητα, ακόμα και άδεια να έχεις πάρει, αν πάθεις κάτι εκεί, οι γονείς σου θα πάνε μέσα για Πλημμελή Επίβλεψη Ανηλίκου, αλλά αυτό είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο. Οι αεροπορικές εταιρίες με το παραπάνω εννοούν ότι οι πάνω από τα 12 πληρώνουν σαν ενήλικες, όχι ότι μπορούν να ταξιδεύουν όπου τους γουστάρει χωρίς να δίνουν λογαριασμό σε κανένανα. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |