Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Ασχετοσύνη είναι όταν δεν ξέρεις τίποτα και κάποιος σε παίρνει χαμπάρι.
Τετάρτη, 2 Απριλίου

μερος για να περάσω τα γενέθλια μου

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #126598 από baby97 στις 21 Απριλίου 2014, 3:19μμ

baby97

banned
μέλος από: 4/4/2014
Καλησπέρα παιδιά και χρονια πολλα!σημερα εχω γενέθλια κ όπως αναφέρω κ στο όνομα του θέματος ψάχνω ενα μέρος για να τα περάσω... Πιο συγκεκριμένα ψάχνω κάποιο καλό club ή bar για να πάω με την παρεα μου (10 άτομα περίπου) και θα γυρίσουμε πρωί!το θέμα ειναι οτι δεν ξερω το μέρος και επιπλέον θα γίνουμε ρεζίλι αν σβήσω κεράκια στο club?
προφίλάλλα...˵quote˶
6
Μήνυμα #126609 από pi8hkos97 στις 21 Απριλίου 2014, 7:38μμ

pi8hkos97

Εικονίδιο
μέλος από: 14/1/2014

Αποδεκτή απάντηση

Κοίτα να δεις θα σου πρότεινα να μην κάνεις το party σου σε μπαρ και τέτοια, διότι και θα πληρώσεις πολλά παραπάνω, και δεν θα έχει ότι μουσική θες και όντως δεν λέει να σβήσεις κεράκια εκεί.
Θα σου πρότεινα να το κάνεις σπίτι σου (ή σε σπίτι ενός καλού φίλου) χωρίς γονείς ενοείται και παραγγείλτε πίτσες, φέρτε ποτά, μπύρες (με μέτρο το αλκοόλ) και όλα τα σχετικά, βάλτε και έναν ενισχυτή με ηχεία (αν δεν έχεις ζήτα από κάποιο φίλο να σου δανείσει) και βάλτε τη μουσική που γουστάρετε και περνάτε πολύ καλύτερα από club. Και ένας φίλος μου το είχε κάνει έτσι πέρισσι και ήταν και γαμώ :D
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login