Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Γεια σας! Ονομάζομαι Βασίλης Πόρτας και η δουλειά μου είναι να πουλώ παράθυρα.
Τετάρτη, 2 Απριλίου

τρελες που κανετε στο σχολειο,,,

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #68562 από AggelosTuDromu στις 04 Δεκεμβρίου 2010, 2:25μμ

AggelosTuDromu

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 9/7/2010
με τις παρεες σας,στον δρομο η οταν ειστε μονοι
πητε ρε παιδια να γελασουμε λιγο γιατι θα μας φαει η μιζερια

εγω θυμαμαι περισι ειχα βγει με κατι φιλους βολτα κ ειχαμε παρει ολους τους καδους απο το τετραγονο κ τους βαλαμε στην μεσι του δρομου περασε ενα αμαξι κ αρχισαμε να τρεχουμε κ μετα απο λιγο ποτιζε ενας γερος στον κυπο του μπαινουμε εμεις απο πισω κ ειχε αφησει το λαστυχο ανοιχτο κ διπλα ειχε εναν κουβα τον γεμιζουμε με νερο κ κρυβομαστε ξαναρχετε ο γερακος του φερνουμε τον κουβα καπελο κ τον κανουμε παπακι μετα αρχισαμε να χτυπαμε κουδουνια κ να ρεβομαστε στο μεγαφωνο...αν θυμηθω κ αλλα θα ποσταρω
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #68869 από Whalfyin στις 11 Δεκεμβρίου 2010, 2:16μμ

Whalfyin

μέλος από: 7/3/2010
Skate: Ollie από ταράτσα 7όροφης πολυκατοικίας σε ταράτσα 5όροφης πολυκατοικίας!!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #68909 από koftoraFTOU στις 12 Δεκεμβρίου 2010, 1:32πμ

koftoraFTOU

μέλος από: 12/12/2010
Αγγελε του Δρομου κι εμεις χτυπουσαμε κουδουνια κλπ, αλλα αυτο με τον γερακο δεν το βρηκα και τοσο αστειο. Ποτε δεν ξερεις αν θα σου μεινει κανεις στα χερια, οποτε το δικο μου target group οσον αφορα τις φαρσες ειναι αρκετα μικροτερης ηλικιας.

Θεωρω πως ειμαι μια απο τις υπευθυνες που τα ντελιβεραδικα καθιερωσαν την "κληση επιβεβαιωσης" και καθε φορα που παραγγελνουμε μας καλουν πισω για να σιγουρευτουν οτι δεν τους καναμε πλακα.
Ειχα εναν καθηγητη στο Λυκειο ο οποιος ηταν κυριολεκτικα ολοστρογγυλος. Πηγαιναμε σε καρτοτηλεφωνα, παραγγελναμε το μισο καταλογο και διναμε τη διευθυνση του. Μετα τη στηναμε κοντα στο σπιτι του να δουμε πως θα αντιδρασει. Ε, ο ατιμος, ουτε μια φορα δεν τα γυρισε πισω!!!

ΥΓ:DIM360 αν μου επιτρεπεις μια προσθηκη στην υπογραφη σου: Αραζω, αρα ζω ζωαρα!!!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #68933 από Whalfyin στις 12 Δεκεμβρίου 2010, 8:21μμ

Whalfyin

μέλος από: 7/3/2010
χαχαχαχα καλό!
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login