Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Λέω όχι στο τσιγάρο αλλά δεν ακούει.
Πέμπτη, 3 Απριλίου

θελω να μοιραστω το ονοιρο μου

Σελ. 2
Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #77573 από manolio4 στις 24 Μαΐου 2011, 12:41πμ

manolio4

Εικονίδιο
μέλος από: 9/6/2010
Έγραψε:(Doctoras@19 Απριλίου 2011)
Εγω σημερα (19/4/2011)ειδα το εξης ακυρο.Ειμε και καλα σε μια ερημο σε εναν ναο με πολυ υψομετρο ψυλοκαταστραμενο με καποιον που μισουσα για καποιο λογο που δεν θυμαμαι.Και μαλλον κατω γινοταν πολαιμος με τον κανταφη.Ξαφνικα διψουσα ακομα ημουν στην κορυφη του ναου και επσαχνα για νερο.Επινα απο σταγονες απο βρομονερα κτλ.Αρχιζω και πηδαο κατι σκαλες 3-4 μετρων και φτανω κατω.Μετα βρισκομε να κραταω ενα μαχερι (το μπλε το μαχερι απο το prince of persia)παρολο που δεν εχω παιξει τα τελευτεα 3 χρονια αυτο το game και λεω καιρος να πολαιμησω και εγω (καμενο τελειως).Ξαφνικα βρισκομαι στο σπιτι μου μεσημερι να τρωμε και να βλεπουμε τον πολαιμο απο την τηλεοραση.Εγω ψαχνω το μαχερι ροτωντας τον πατερα μου που ειναι γιατι το θελω να πολαιμησω και αυτος μου απανταει κατσε εδω ρε που να πας?
Εγω τσαντηζομαι και βριζω βγαινω εξω κρατοντας ενα σακο χωρις να ξερω τι εχει μεσα και περπαταω στην γειτονια μου και καλα για να παω στην αιγυπτο.Η γειτονια μου ηταν καπως σαν βιομηχανια.Φτανω σε ενα σημειο τελος παντον και καταλαβαινω οτι δεν ξερω πως να παω εκει και ξενερωνω....Μετα ξυπνησα.(Νιωθω οτι ηταν επιροη απο τον πολαιμο των κοσμων,και ισως απο καπιες ταινιες αλλες και βιντεο games που εχω δει)παντως εχω 6-7 μηνες να παιξω παιχνιδια γενικα και δεν ξερω πως να το εξηγησω αυτο που συνεβει).
μάλλον το συμπαν σε ωθεί να παιξεις ξανα βιντεο γκέιμς.. :)
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #78735 από Reaction στις 05 Ιουνίου 2011, 10:17μμ

Reaction

μέλος από: 15/5/2011
Εγω απο την αλλη βλεπω αυτη που μου αρεσει στον υπνο μου καθε μερα.
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login