χρειαζομαι βοη8εια...
Μήνυμα #67948 από xrysoulinaki στις 11 Νοεμβρίου 2010, 10:17μμ
![]() |
παιδια οσο χαζο κι αν σας φαινεται θελω να επικοινωνησω με τον σταματη γονιδη δεν ξερω πωσ ομωσ και εδω θα ηθελα την βοηθεια καποιων που να ξερουν... ειμαι πωρομενη μαζι του θελω να τον δω να του μιλισω αλλα αυτο δεν γινεται γτ ειναι αθηνα και εγω ειμαι μακρια θελω βοι8εια.... |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
6
Μήνυμα #67954 από VeTeRaNoS στις 11 Νοεμβρίου 2010, 11:38μμ
![]() |
Αποδεκτή απάντησηΜπες σε site γίνε fan φορα μπλουζάκια του χτυπα και ένα τατού στον αστράγαλο και αν δεν τον βαρεθείς σε ένα μήνα τι να σου πούμε πήγαινε σε κάνα κέντρο που δουλεύει να του μιλήσεις στο καμαρίνι του.Πάντως τέτοια κωλύματα με διάσημους στην εφηβική ηλικία κύριος είναι λογικά.Πιστεύω σε λίγο καιρό θα ξεχαστείς. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #67965 από xrysoulinaki στις 12 Νοεμβρίου 2010, 11:24πμ
![]() |
το θεμα ειναι οτι ακουω εδω και εξι εφτα χρονια γονιδι εχω φτιαξει απειρεσ μπλουζες εχω κανει τρεισ φορεσ χενα με το ονομα του και δεν τον εχω βαρε8ει ακομα... εχω ολα του τα cd ακουω τραγουδια του το πρωι οταν ξυπναω στα διαλειματα στο σχολειο το μεσιμερι που τρωω στο φροντιστιριο εχω μα8ει ολα του τα τραγουδια απ εξω... και τωρα αυτο που θελω να του μιλισω αλλα δεν ξερω τον τροπο....! |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #68038 από jimmas στις 14 Νοεμβρίου 2010, 3:05μμ
![]() |
Ψάξε στην επίσημη ιστοσελίδα του ή στο φαν κλαμπ του και βρες κάποιο τρόπο επικοινωνίας αν όχι με αυτόν τότε με κάποιον ατζέντη ίσως... Επίσης ρώτα σε διάφορους ραδιοφωνικούς σταθμούς! Κατά τα άλλα τι πιο απλό από το να κατέβεις Αθήνα ένα ΣΚ και να πας στο πρόγραμμά του! |
προφίλάλλα...˵quote˶ |