Φιλησυχος... Καλο η Κακο???
Μήνυμα #66863 από Giwrgis στις 03 Οκτωβρίου 2010, 12:04πμ
![]() |
Γεια σας παιδια, γραφω πρωτη φορα για ενα θεμα για το οποιο θα ηθελα πολυ τη βοηθεια σας.Θα προσπαθησω να γινω κατανοητος.Λοιπον οπως καταλαβαινετε και απο τον τιτλο ειμαι απο τη φυση μου πολυ συμπονετικος και ηρεμος χαρακτηρας και η μεχρι τωρα ζωη μου,(ειμαι 18 χρονων) μου εχει δειξει πως αυτο ειναι περισσοτερο αρνητικο παρα θετικο στοιχειο για ποικιλους λογους που δεν μπορω να επεκταθω καθως ολοι σας λιγο πολυ ξερετε... (λιγοτερη αυτοπεποιθηση, λιγοτερη σημασια απο συνομιλικους και πολλες φορες "θυμα" καποιου κ.τ.λ κ.τ.λ) Περα απο αυτο, με εχει επηρεασει και συναισθηματικα το θεμα αυτο. Κατα τη γνωμη σας τι πρεπει να κανω γι αυτο? και θα ηθελα τη γνωμη των κοριτσιων για το πως βλεπουν τετοιους ανδρες ξενερωτικους?? |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
6
Μήνυμα #66871 από xrysoulinaki στις 03 Οκτωβρίου 2010, 12:17μμ
![]() |
Αποδεκτή απάντησηGiwrgi το θέμα δεν είναι πως ε βλέπουν τα κορίτσια αλλά το πως αισθάνεσαι εσύ με αυτό... Νομίζω πως δεν τα έχεις βρει με τον εαυτό σου γιατί αλλιώς δεν θα έγραφες γι αυτό το θέμα... Λοιπόν άκουσε τι θα σου πω πρώτα πρέπει να κάτσεις να σκεφτείς αν αυτό που είσαι εσένα σε πειράζει και να καταλήξεις σε κάποιες αποφάσεις όπως αν πιστεύεις ότι σου αρέσει έτσι όπως είσαι συμπονετικός και καλός τότε πρέπει να μείνεις έτσι αν πάλι αποφασίσεις ότι δεν είναι καλό αυτό προσπάθησε να το ελαττώσεις, αλλά πρόσεξε ποτέ μην προσπαθήσεις να αλλάξεις για κάποιον άλλον εκτός του εαυτού σου, στο λέω από προσωπική εμπειρία θα καταλήξεις να είσαι χειρότερα... Και να σου πω και τι θέλουν τα κορίτσια??? Κατά την άποψη μου πάντα τα κορίτσια μπορεί να τείνουν να θέλουν αγόρια με τσαμπουκά και "μαγκιά", αλλά αυτούς δεν τους θέλουν για σοβαρές σχέσεις γιατί είναι πολύ ανώριμοι... Εγώ πάντως για να σου πω την αλήθεια κάποια στιγμή προσπάθησα να κάνω σοβαρή σχέση με τον γόη του σχολείου αλλά μάταιος κόπος ήταν το πιο ανώριμο άτομο που ξέρω.... τελικά τα έχω με ένα παιδί εδώ και ένα χρόνο περίπου που είναι σαν και εσένα και τα πάμε πολύ καλά... |
προφίλάλλα...˵quote˶ |