τι κανω???
Σελ. 1
Μήνυμα #64649 από mariposa στις 07 Αυγούστου 2010, 1:53μμ
μέλος από: 3/8/2010 μηνύματα: 36 0 |
ειμαι 17 και ειναι 32 και εχει και παιδι(οχι δεν ειναι παντρεμενος!)...μου τν επεσε προχθες με λιγο περιεργο τροπο...ουσιαστικα μου ειπε οτι με γουσταρει και αν μπορουσε θα εκανε κατι αλλα...ηταν ψιλοπιομενος και ξερω πως αν δεν ειχε πιει δεν θα μου ειχε πει τπτ...παντως το ειχα καταλαβει οτι κατι παιζει γιατι καθε φορα που βρισκομαστε με παρεα με κοιταει με εναν τροπο που λεει πολλα...το θεμα ειναι οτι μου αρεσει πααααρα πολυ και δεν ξερω τι να κανω...ξερω πως αν του δειξω οτι μ αρεσει θα γινει κατι αλλα μηπως ειναι πολυ λαθος αυτο?φυσικα δεν θα εκανα σχεση μαζι του αλλα για μια (παρατεταμενη εστω) φαση δεν θα με χαλαγε καθολου...εσεις τι λετε? |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #64650 από VeTeRaNoS στις 07 Αυγούστου 2010, 2:20μμ
μέλος από: 8/11/2009 μηνύματα: 813 0 |
Εγώ λέω να μην κανεις τίποτα μαζί του.Δεν ξέρεις,μπορεί να μπλέξεις αφού έχει παιδιά και είναι δεσμευμενος κτλ κτλ.Άσε που είναι και υπερβολικά μεγάλος για εσένα.Μπορείς να βρείς κάποιον ελεύθερο και πιο κοντά στην ηλικία σου να το κανεις.Αν σου ξαναπεί τίποτα τέτοιο να του το ξεκόψεις αμέσως.Γνώμη μου.... |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #64651 από rapas στις 07 Αυγούστου 2010, 2:22μμ
μέλος από: 4/8/2010 μηνύματα: 18 0 |
prospa8ise na dimiourgiseis mia fili sxesh oste na katalabeis ti eidous xaraktiras einai giati isos ama kaneis kati mazi tou argotera na s zhtaei pio polla h na ginei h skia sou mia fili m eixe mia tetoia periptosh. gnwrise ton prwta k meta esu tha katalabeis ti prepei na kaneis |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #64652 από rapas στις 07 Αυγούστου 2010, 2:24μμ
μέλος από: 4/8/2010 μηνύματα: 18 0 |
filiki sxesh* |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #64656 από mariposa στις 07 Αυγούστου 2010, 3:05μμ
1.δεν ειναι οτι εχω προβλημα να βρω γκομενο ισα ισα...μονο που ο συγκεκριμενος μ αρεσει παρα πολυ και οχι μονο γιατι ειναι απιστευτα ωραιος αλλα και γιατι εχει κατι που με τραβαει και δεν μπορω να το προσδιορισω...και δεν ειναι δεσμευμενος 2.το θεμα ειναι οτι τν ξερω ηδη πολυ καλα οποτε το να τν γνωρισω καλυτερα δεν ειναι λυση...ειναι λιγο ρεμαλι οχι με τν κακη εννοια απλα ειναι στα @@@ του γενικα...ξερω πολυ καλα οτι ειναι απο τους τυπους που αν τους παρεις σοβαρα καηκες...και εγω δεν προκειται να τν παρω σοβαρα παντως μου κανει εντυπωση που μου τν επεσε γιατι ξερω οτι δν κανει κατι μικροτερες...τουλαχιστον οχι τοσο πολυ μικροτερες...πφφφφφ δεν ξερω τι να κανω |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #64660 από VeTeRaNoS στις 07 Αυγούστου 2010, 4:06μμ
μέλος από: 8/11/2009 μηνύματα: 813 0 |
Εγώ πιστεύω πως έχεις ενθουσιαστεί επειδή είναι μεγαλύτερος και λίγο ρεμάλι που λες και εσύ και θες να δοκιμάσεις.Σου είπα την γνώμη μου από εκεί και πέρα εσύ ξέρεις καλύτερα. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #64666 από Doctoras στις 07 Αυγούστου 2010, 5:13μμ
μέλος από: 31/8/2009 μηνύματα: 1978 0 |
Κοπελα μου σορρυ που στο λεω αλλα ενοειται πως δεν πρεπει αν ακνεις κατι.Καταρχας εισε πολυ μικρη σε σχεση με αυτον.Αυτος θελει απλα να περασεται καλα κοινως να το κανεται και οχι να σε δει σοβαρα καθως εισε ανοιλικη και θα τον πανε μεσα.Δεν μιλαμε για 20 χρονον μιλαμε για 32 χωρις σκεψη οχι!Και προσοχη.Δεν θα σε φαει αλλα θα πληγωθεις γιατι το μονο που σε θελει ειναι για το κορμι σου τιποτα αλλο και στο λεω με το χερι στη "φωτια"(στο πληκτρολογιο ειναι αλλα τελος παντον). |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #64675 από mariposa στις 07 Αυγούστου 2010, 9:13μμ
αχαχαχα στην φωτια δεν θα το εβαζε ετσι? και ναι φυσικα και το ξερω οτι δεν θελει κατι "σοβαρο" ουτε κι εγω θελω ομως...και γενικα ειμαι τς αποψης οτι δεν πρεπει να αφηνουμε απωθημενα και γι αυτο εχω μπερδευτει γιατι το ξερω οτι δεν πρεπει να κανω κατι μαζι του αλλα... |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
7
Μήνυμα #64681 από Doctoras στις 07 Αυγούστου 2010, 11:14μμ
μέλος από: 31/8/2009 μηνύματα: 1978 0 |
Αποδεκτή απάντηση
Το δεν πρεπει ειναι μαι κουβεντα.Εφοσον νιωθεις και ξερεις οτι για αυτο σε θελει και δεν εχεις προβλημα.Να προχωρισεις εφοσον ξερεις οτι θα σου φερθει καλα και δεν προκειτε να σε παει η αν σου προτεινει αν κανεις κατι που δεν θες και να σε πιεσει.Οτι νιωθεις αλλα η γνωμη μου ειναι να μην το κανεις γιατι λεω αν λεω αν σας πιασουν αυτον θα τον κλεισουν εμσα για απλανιση ανοιλικου και εσενα θα σε κλησουν οι γονεις σου στο σπιτι γιατι επαιξες με εναν ενηλικα 32 χρονων...Θελει προσοχη αν το κανεις θελει σηγουρια για τον αλλλον και ακρος μυστικοτητα.Και να το παρεις στο ταφο σου για συγουρια...Κουφια η ωρα τι με εχει ποιασει σημερα. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |