Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Φτύσε καλλιτεχνικά
Μεγάλες στιγμές της αρχαιότητας: Ζουγανέλης να εκτελεί Ζαγοραίο στο "Πάρτε κύριε λαχεία"
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

διαταραχες υπνου

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #137427 από otakugirl στις 14 Ιουλίου 2016, 4:11πμ

otakugirl

Εικονίδιο
μέλος από: 7/6/2016
Γεια σας
Τον τελευταιο καιρο εχω τεραστιο προβλημα με τον υπνο, κοιμαμαι δυο ωρες αφoυ πεσω στο κρεβατι και ξυπναω ανα 3 ωρες. Γενικα ειμαι υγιές ατομο και προσεχω διατροφη, αθλουμαι κλπ. Μηπως ειναι κατι ψυχολογικο? Υπαρχει καποια λυση?
προφίλάλλα...˵quote˶
4
Μήνυμα #137428 από GiannakosBAcK στις 14 Ιουλίου 2016, 6:22πμ

GiannakosBAcK

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 22/7/2014

Αποδεκτή απάντηση

Ίσως σε απασχολεί, κάτι ή δεν κουράζεσαι αρκετά(αν αθλείσαι καιρό συστηματικά δεν θα νιώθει το σώμα σου κούραση αν δεν το πιέσης φαντάζομαι) ,ίσως να λέω και μ@λ@κίες μπορεί να είναι κάποια φάση που περνάς άμα συνεχίσει πήγαινε σε κάποιον ειδικό και όταν πας για ύπνο προσπάθησε να μη το σκέφτεσαι.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #137431 από Levathian στις 14 Ιουλίου 2016, 12:52μμ

Levathian

Εικονίδιο
μέλος από: 1/7/2016
Εργαζεσαι ? αν οχι, ειναι φυσιολογικο, καποιες φορές αν δεν ειμαστε σωματικά εξαντλημενοι ειναι δύσκολο να μας πάρει ο υπνος.
Γενικά, οταν πέσεις ομως μην σκεφτεσαι οτι δεν θα σε πάρει ο υπνος και αγχωνεεσαι.
Επίσης, μεινε μακρια απο τηλεεορασεις, υπολογιστές, κινητα πριν τον υπνο και βεβαιωσου οτι ειναι τιγκα στο σκοταδι το δωματιο σου, αν θέλεις μπορείς να αγοράσεις και ωτοασπιδες κερινες, απο τότε που αγορασα πραγματικα η ποιοτητα του υπνου μου ειναι διπλάσια απο αυτη χωρις.
Τελος, φροντισε να εχεις μια καθημερινη ρουτινα οχι σημερα παω για υπνο 12 αυριο 3 την επομενη 5 κλπ κλπ..
Αν δεν αλλαξει κάτι πηγαινε αγορασε ενα απο τα τρια συμπληρωματα: GABA/Βαλεριανα/μελατονινη (των 500 μικρομιλιγκραμ)
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login