Withdraw money from paypal
Μήνυμα #137206 από demetriox74 στις 19 Ιουνίου 2016, 10:08πμ
![]() |
Καλημέρα... Εδώ και κάμποσο καιρό προσπαθώ να συνδέσω τραπεζικό λογαριασμό στο paypal χωρίς αποτέλεσμα... Περιμένω μια πληρωμή και θέλω να αποσύρω τα χρήματα από το balance του paypal αλλά λένε δεν γίνεται χωρίς τραπεζικό λογαριασμό Έστειλα στο paypal Help-support 3 μηνύματα για να μου συνδέσουν τον τραπεζικό λογαριασμό αλλά το μόνο που γίνεται είναι μια αυτοματοποιημένη απάντηση μέσω μέιλ... Θέλω να ρωτήσω: Μπορώ να κάνω withdraw σε λογαριασμό της της πιστωτικής κάρτας μου ? Δηλαδή να μπουν τα χρήματα στην πιστωτική κάρτα... και να φαίνεται θετικό υπόλοιπο εκεί? Η κάρτα δεν είναι χρεωστική... Είναι visa από την eurobank Ευχαριστώ προκαταβολικά και συγχαρητήρια για το φορουμ |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
6
Μήνυμα #137208 από M1k3y στις 19 Ιουνίου 2016, 10:20πμ
![]() |
Αποδεκτή απάντησηΛόγω capital controls δεν επιτρέπεται η σύνδεση τραπεζικού λογαριασμού με το PayPal από τον Ιούνιο του 2015 και μετά.Ωστόσο, το ίδιο το Withdraw λειτουργεί κανονικά, οπότε αν έχεις κάποιο φίλο που έχει ήδη συνδεδεμένο τραπεζικό λογαριασμό στο PayPal του, μπορείς να του στείλεις τα χρήματα, να τα κάνει αυτός withdraw στην τράπεζά του, και να σ' τα ξαναστείλει μετά με μεταφορά/έμβασμα ή σε ρευστό. Withdraw σε πιστωτική δεν υπάρχει απ' ό,τι ξέρω. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #137209 από demetriox74 στις 19 Ιουνίου 2016, 10:26πμ
![]() |
Προφανώς εννοείς έχω κάποιον που να έχει συνδέσει τον τραπεζικό λογαριασμό του στο paypal ΠΡΙΝ τα CC... Μάλιστα... Άντε να βρες τώρα ψύλλο στα άχυρα... Οι περισσότεροι μονάχα αγορές κάνουν... σπάνια οι πληρωμές, οπότε γιατί να έχουν συνδέσει τον λαγαριασμό τους? Ευχαριστώ πολύ πάντως... |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #137211 από Azatoth στις 19 Ιουνίου 2016, 3:46μμ
![]() ![]() μηνύματα: 62 ![]() |
Δεν νομίζω να ισχυεί αυτό. Εγώ έκανα verify τον λογαριασμό μου (συνέδεσα τράπεζα, έστειλα φωτοτυπία ταυτότητας, λογαριασμό για απόδειξη μόνιμης κατοικίας κλπ κλπ) μετά το καλοκαίρι και όλα έγιναν μια χαρά. Είτε πρέπει να περιμένει μερικές μέρες μέχρι να γίνει η διαδικασία, είτε το πρόβλημα του βρίσκεται αλλού. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #137362 από katerrrr στις 04 Ιουλίου 2016, 12:46πμ
Κι εγώ έχω το ίδιο πρόβλημα.. Θέλω να συνδέσω λογαριασμό eurobank για να τραβήξω χρήματα που πληρωθηκα απο δουλεια μου στο εξωτερικο, ωστε να μπορω να τα χρησιμοποιησω και ως μετρητα... Το μήνυμα που μου βγαζει: "Sorry, we're unable to link that bank because it is disabled. Please try another bank" Όταν πατάς από κάτω απο ποιες χώρες μπορείς να συνδέσεις λογαριασμό, ....η Ελλάδα είναι μέσα στη λίστα... | |
προφίλάλλα...˵quote˶ |