Γεια σας, είμαι νέο μέλος και θα ήθελα να μου πείτε κάποιες διορθώσεις στο πρόγραμμα μου. Χρησιμοποιώ 2 αλτήρες των 10kg ο ένας, 1 μπάρα των 12kg και έναν ίσιο πάγκο. Το πρόγραμμα μου είναι το εξής:
Τρικέφαλοι: Εκτάσεις τρικεφάλων με μπάρα στον ίσιο πάγκο, εκτάσεις τρικεφάλων με αλτήρα(κάθε φορά 1 χέρι), πιέσεις στον πάγκο με αλτήρες, πιέσεις στο δίζυγο , γαλλικές πιέσεις με αλτήρες
Πόδια: Squat με έναν αλτήρα, bulgarian squat με αλτήρα, προβολές στο στεπ μπροστά με αλτήρες, οπίσθιες προβολές με αλτήρες, άρσεις με αλτήρες για γάμπες
Πλάτη: Μονόζυγο με ανάποδη λαβή, όρθια κωπηλατική με μπάρα, άρσεις ώμων με αλτήρες, όρθια κωπηλατική με αλτήρες
Δικέφαλα: Μονόζυγο, κάμψεις αυτοσυγκέντρωσης, άσκηση ΄21΄, σφυροειδείς έλξεις, έλξεις με αλτήρες όρθιος εναλλάξ
Στήθος: Πιέσεις στον πάγκο με αλτήρες, εκτάσεις στον πάγκο με αλτήρες, pullover με αλτήρα, πιέσεις με μπάρα με ανοιχτή λαβή
Ώμοι: Πιέσεις ώμων με αλτήρες, καθιστές πλάγιες εκτάσεις με αλτήρες, κάθετες έλξεις ώμων όρθιος, καθιστά ανάποδα flies, άρσεις ώμων με αλτήρες
Κάνω σε όλα 3 σετ των 9-15 επαναλήψεων.
Οποιαδήποτε διόρθωση και παρατήρηση δεκτή.
Ευχαριστώ!!!