Μήνυμα στις 31/8/2016 στις 15:37 @Θ. Κλημεντίνη
Μπορειτε να μου πειτε καποιο τροπο να μιλησω σε μια κοπελα που μου αρεσει γιατι ειμαι λιγο ντροπαλος και δεν ξερω πολλα?
Πήγαινε στο θέμα: τι να της πω
Μήνυμα στις 30/8/2016 στις 11:27 @Θ. Κλημεντίνη
Γεια σας, είμαι 15 χρονών και ο γυμναστής μου, μου είπε να μην κάνω βάρη γιατί σφίγγονται οι αρθρώσεις και δεν αναπτύσσομαι. Μου είπε όμως ότι μπορώ να κάνω έλξεις με μπάρα, ισχύει?
Πήγαινε στο θέμα: Βάρη
Μήνυμα στις 31/5/2016 στις 10:19 @Διάφορα
ναι αγόρι μου να κάνεις σου λέω αλλά με διατάσεις Πήγαινε στο θέμα: γυμναστηριο-ηλικια
Μήνυμα στις 30/5/2016 στις 13:23 @Διάφορα
Αποδεκτή απάντηση:ναι να κάνεις πολλούς αλλά μετά πάντα διατάσεις http://fitnessinfo.gr/fitnessgeneralinfo/fitnesstraining/stretching/3/dk/index.html αποδεκτή αν σ κάλυψαΠήγαινε στο θέμα: γυμναστηριο-ηλικια
Μήνυμα στις 18/5/2016 στις 11:25 @Θ. Κλημεντίνη
Γεια σας, μου αρέσει μια κοπελα από τη σχολη. Δεν μιλάμε και πάρα πολύ αλλά γνωριζόμαστε καλά. Εχθές την ρώτησα στο φβ αν θα μου κάτσει( για πλάκα) και έλεγε μεν όχι αλλά με μεχαμογελάκια. Της έστειλα και άλλα μηνύματα αλλά δεν απάνταγε. Άντε να έστελνε κανένα thump up. Της έχω στείλει μηνύματα και φαίνομαι κουραστικός και λυγούρης. Τι να της στείλω για να το προσέξει και να μ απαντήσει;
Πήγαινε στο θέμα: Προσέγγιση στο πρόσωπο!
Μήνυμα στις 17/5/2016 στις 13:42 @Διάφορα
αν κάθε μέρα τρως 4 αυγά θα πάρεις 17 Πήγαινε στο θέμα: Διατροφή για όγκο!!
Μήνυμα στις 11/5/2016 στις 11:01 @Διάφορα
Γεια σας, είμαι νέο μέλος και θα ήθελα να μου πείτε κάποιες διορθώσεις στο πρόγραμμα μου. Χρησιμοποιώ 2 αλτήρες των 10kg ο ένας, 1 μπάρα των 12kg και έναν ίσιο πάγκο. Το πρόγραμμα μου είναι το εξής: Τρικέφαλοι: Εκτάσεις τρικεφάλων με μπάρα στον ίσιο πάγκο, εκτάσεις τρικεφάλων με αλτήρα(κάθε φορά 1 χέρι), πιέσεις στον πάγκο με αλτήρες, πιέσεις στο δίζυγο , γαλλικές πιέσεις με αλτήρες Πόδια: Squat με έναν αλτήρα, bulgarian squat με αλτήρα, προβολές στο στεπ μπροστά με αλτήρες, οπίσθιες προβολές με αλτήρες, άρσεις με αλτήρες για γάμπες Πλάτη: Μονόζυγο με ανάποδη λαβή, όρθια κωπηλατική με μπάρα, άρσεις ώμων με αλτήρες, όρθια κωπηλατική με αλτήρες Δικέφαλα: Μονόζυγο, κάμψεις αυτοσυγκέντρωσης, άσκηση ΄21΄, σφυροειδείς έλξεις, έλξεις με αλτήρες όρθιος εναλλάξ Στήθος: Πιέσεις στον πάγκο με αλτήρες, εκτάσεις στον πάγκο με αλτήρες, pullover με αλτήρα, πιέσεις με μπάρα με ανοιχτή λαβή Ώμοι: Πιέσεις ώμων με αλτήρες, καθιστές πλάγιες εκτάσεις με αλτήρες, κάθετες έλξεις ώμων όρθιος, καθιστά ανάποδα flies, άρσεις ώμων με αλτήρες Κάνω σε όλα 3 σετ των 9-15 επαναλήψεων. Οποιαδήποτε διόρθωση και παρατήρηση δεκτή. Ευχαριστώ!!! Πήγαινε στο θέμα: Πρόγραμμα με αλτήρες και βάρη για όγκο
Μήνυμα στις 5/5/2016 στις 21:21 @Διάφορα
Φίλοι γεια σας, εδώ και περίπου μισό χρόνο κάνω αποκλειστικά 1 άσκηση για δικέφαλα με 3-4 σετ των 35-50 επαναλήψεων 2-3 φορές τη εβδομάδα. Ξέρω βλακεία. Τώρα ένταξα στο καινούριο μου πρόγραμμα 5 ασκήσεις των 3ων σετ με 8-12 επαναλήψεις με περισσότερα κιλά. Τόσο καιρό δεν έβλεπα αποτελέσματα. Τώρα μπορώ να δω αλλαγή ή τα κατέστρεψα εντελώς? Επίσης πόσες φορές πρέπει να γυμνάζω τα δικέφαλα την εβδομάδα με πόσα σετ και επαναλήψεις?
Πήγαινε στο θέμα: Καθόλου αποτελέσματα σε δικέφαλους
Μήνυμα στις 5/5/2016 στις 21:15 @Διάφορα
Γεια σας, ακολουθώ ένα πρόγραμμα γυμναστικής αποκλειστικά για κάθε μυική ομάδα στα χέρια κάθε διαφορετική μέρα π.χ. Δευτέρα δικέφαλα, τρίτη τρικέφαλα...Κάθε φορά κάνω 4-5 ασκήσεις με 3 σετ των 8-12 επαναλήψεων. Σας παρακαλώ να μου πείτε αν είναι σωστό αυτό που κάνω και αν μπορείτε κάποιες ασκήσεις για όγκο στα χέρια.
Πήγαινε στο θέμα: Πόση άσκηση στα χέρια?
Μήνυμα στις 5/5/2016 στις 20:57 @Διάφορα
Γεια σας, είμαι άντρας και όχι γυναίκα και θέλω όγκο στο στήθος. Μπορεί να μου πει κάποιος μερικές ασκήσεις για όγκο εκτός από τις συνηθισμένες και πόσα σετ και επαναλήψεις πρέπει να κάνω?
Πήγαινε στο θέμα: Όγκος στο στήθος!! |