Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Κοιμάται πιο γρήγορα αυτός που κοιμάται μόνος του.
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

6-Pack μέχρι το καλοκαίρι

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #132514 από PatheticKid στις 21 Φεβρουαρίου 2015, 5:22μμ

PatheticKid

μέλος από: 11/2/2015
Καλησπερα μαγκες.. Προλαβαινω να κανω six-pack μεχρι το καλοκαιρι? Κανω ηδη push-ups και βαρακια καθημερα και εγω δει τρελη διαφορα ειδικα στο στηθος! Αλλα θελω ενα καλογραμμωμενο σωμα για την παραλια .. Εχουμε καμια καλη ασκηση για κοιλιακους λοιπον? Ειμαι 50 κιλα υψος 1.69 16 χρονων! Δεν εχω λυπος πουθενα πιστευω βασικα κιλα θελω κιολας.. Μαλλον θα ειναι ευκολο πιστευω να βγουν λιγο παραπανω και να φανουν οι κοιλιακοι.. Ηδη οταν σφιγγομαι τους νιωθω.. Αλλα πολυ λιγο.. Τελος παντων καθε γνωμη ειναι αποδεκτη! Ξεκιναω και διατροφη μαλλον σε λιγο καιρο!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #132521 από nikos7 στις 22 Φεβρουαρίου 2015, 1:28πμ

nikos7

Εικονίδιο
μέλος από: 10/2/2015
καλησπερα φιλε και ας παρουμε τα πραματα ενα ενα .λοιπον 2 βασικοι κανονεσ για   γραμωμενουσ κοιλιακουσ ειναι πρωτον να υπαρχουν δηλαδη να τους γυμναζεις και δευτερον να μην υπαρχει λιποσ στην περιοχη τη κοιλιας που σημαινει αεροβια. βεβαια πρωσοπικη αποψη ειναι οτι το να εισαι λεπτοσ και να εχεισ κοιλιακουσ δεν λεει κατι (ειδικα στις ηλικιεσ των 14-17 αφου ολοι περιπου το ιδιο σωματοτυπο εχουν) Ειναι σαν μια πιο τροφαντη κοπελια να εχει βυζια(χωρισ παρεξηγηση) ...ειναι φυσιολογικο . για μενα χρειαζεσαι προγραμμα ογκου και αυτο θελει γυμναστηριο (50 κιλα λιγα) ...τελος κατι που ξεχασα οι πιο δυσκολοι μυικη ομαδα απο τουσ κοιλιακουσ ειναι οι ακτω κοιλιακοι οποτε δοκιμασε αρκετεσ αρσεις ποδιων.!!οταν λεσ ξεκινα διατροφη τι ακριβως εννοεις?
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #132522 από PatheticKid στις 22 Φεβρουαρίου 2015, 11:49πμ

PatheticKid

μέλος από: 11/2/2015
Δεν προλαβαινω να παω για ογκο φετος οποτε το ριχνω στην γραμμωση.Καλα λαθος το ειπα δεν εννοουσα διατρογη εννουσα οχι σοκολατες και μαλακιες..
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login