Μήνυμα στις 3/5/2015 στις 15:03 @Sex
Εσυ τι πιστευεις για τον εαυτο σου? Τι λες να φταιει?Θα σου κανω μερικες ερωτησεις και εγω για να καταλαβω μερικα πραγματα! 1)Ποσο ασχολεισαι με το facebook? 2)Ποσο κοινωνικη εισαι? Τι λες να πιστευουν οι αλλοι για σενα? 3)Εχεις σκεφτει ποτε να βαλεις φακους? Και δεν χρειαζεται να αλλαξεις για να αρεσεις στους αλλους.. Πήγαινε στο θέμα: Αγορια, τι κανω λαθος;
Μήνυμα στις 28/3/2015 στις 17:54 @Κλάψιμο
Μην το παρατραβας επειδη δεν σου εκατσε εσενα δεν σημαινει οτι η τολμη ειναι αχρηστη και ντροπιαστικη.. Οι γυναικες θελουν κυνηγι και αυτοπεποιθεση δεν ειναι καθομαι και περιμενω.. Τι λες οι γκομενες προτιμουν χεστηδες?
Πήγαινε στο θέμα: Ο Τολμών νικά
Μήνυμα στις 27/3/2015 στις 17:04 @Κλάψιμο
Κατα ποσο πιστευετε σε αυτην την εκφραση? Λετε οτι ισχυει? Θα ηθελα να ακουσω αποψεις απο κοριτσια και αγορια! Πιο πολλυ οσο αναφορα τις σχεσεις αναμεσα σε αγορια και κοριτσια θα ηθελα να ειναι το θεμα!Η τολμη ειναι ενα μεγαλο πλεονεκτημα η οχι?
Πήγαινε στο θέμα: Ο Τολμών νικά
Μήνυμα στις 5/3/2015 στις 17:46 @Μηχανήματα
Ενταξει πολλους δεν τους βολευουν τα windows phone... Οι περισσοτεροι απο εμας εχουμε android! Οτι προτιμαει ο καθενας βεβαια αν και κατα την γνωμη μου τα android ειναι λιγο πιο δυνατα.. Παντος απλα μην πας sony σε παρακαλω ειναι πολυ κακα κινητα σε σχεση με τα αλλα.. Eπισης μην κρινεις μονο απο την μαρκα..Αυτην την στιγμη πολλες κινεζικες-κορεατικες εταιριες ειναι top! Κοιτα τα εξης μοντελα κινητων απο χαρακτηριστικα και πες μου μετα για τα αλλα Μeizu MX4 PRO,Meizu MX4 16GB. Πήγαινε στο θέμα: Αγορά κινητού!
Μήνυμα στις 4/3/2015 στις 23:18 @Μηχανήματα
Σε παρακαλω μην ακους τι λενε οποιοι και οποιοι... Τσαμπα λεφτα θα δωσεις φιλε μου αμα παρεις το z3. Δεν αξιζει να παρεις sony κινητο ειναι οτι χειροτερο... Δευτερον samsung ισως μερικα μοντελα να εχουν οντως κακο desing αλλα ποτε μην κοιτας μονο την ομορφια!Παιζουν πολλα ρολο οπως επεξεργαστης,ram,καμερα και πολλα αλλα μην καθομαι να τα γραφω ..Αφου διαθετεις εως 500 ευρω μπορεις να παρεις κατι πολυ καλυτερο απο αυτα 2 που προτεινες! Το note 4 της samsung εχει 540 παντος και ειναι πραγματικα απιστευτο κινητο! Εχεις δει και το desire eye btw? Απιστευτο design και hardware.. 430 Κανει και ειναι πολυ καλο! Το m8 που ειπες ειναι επισης εξαιρετικο!
Πήγαινε στο θέμα: Αγορά κινητού!
Μήνυμα στις 27/2/2015 στις 22:48 @Κλάψιμο
Πηγαινε μιλα σε καποιον κοπελια.. Φαινεται οτι δεν εισαι καλα με αυτα που λες και εννοω την υγεια σου πιο πολυ και οχι τι συμβαινει στο μυαλο σου! Λες δεν τρως καλα,δεν κοιμασαι καλα και εχεις διαφορα αλλα.. Θα χρειαστεις γιατρο κατα την γνωμη μου να κανεις εξετασεις.. Πηγαινε γρηγορα τωρα που ειναι νωρις!
Πήγαινε στο θέμα: Ψυχοσωματικό Πρόβλημα
Μήνυμα στις 26/2/2015 στις 18:10 @Κλάψιμο
Θα χρειαστεις αρκετη γυμναστικη και σωστη διατροφη... Δεν καταλαβαινω ποσο δυσκολο ειναι να μην φας βλακειες? Σιγα δλδ εγω που ειμαι και λεπτος εχω να φαω σοκολατα πολυ καιρο.. Αμα το θες πραγματικα θα τα καταφερεις αλλιως θα μεινεις ετσι! Η επιλογη ειναι δικια σου..
Πήγαινε στο θέμα: Εσείς που έρχεται προβλήματα δίαιτας
Μήνυμα στις 25/2/2015 στις 23:49 @Θ. Κλημεντίνη
Εγω που ειμαι 1.70 και 50 κιλα τι να πω? Καλα γυμναζομαι βεβαια αλλα και παλι χρειαζομαι κιλα. Στο θεμα μας τωρα,κοιταξε να δεις το υψος ειναι μια χαρα και τα κιλα πιστευω..Βεβαια δεν σε εχω δει και απο κοντα να ξερω.. Η αληθεια ειναι οτι σε εμας αρεσει να πιανουμε και τιποτα μην εισαι κόκκαλο ρε παιδι μου.. Τι ταξη πας αν επιτρεπεται?
Πήγαινε στο θέμα: Τι πιστεύετε για το μικρό σώμα?
Μήνυμα στις 25/2/2015 στις 15:24 @Sex
Συμφωνω με τον theeye ! Ακου τι εκανα εγω,καταρχας πρεπει να καταλαβεις τι φταιει αρχικα.. 1) εμφανιση? Εδω εχει δουλιτσα... Αρχικα η γυμναστικη ειναι το παν,οι κοπελες οταν βλεπουν ενα ωραιο σωμα στην παραλια τρελενονται :) . Επισης το μαλλι σου,καμια δεν θελει να το βλεπω λαδωμενο η κατω αχτενιστο..Πηγαινε κανε ενα κουρεμα που σου παει! Η καθαριοτητα ειναι το παν μπανιο καθημερινα και λουσιμο.. Επισης τα ρουχα ειναι πολυ βασικο , αμα βαζεις φορμες καθε μερα και αλλες τετοιες παπαριες μην περιμενεις να κανεις τιποτα! Γενικα να εισαι περιποιημενος! 2) Αυτοπεποιθεση? Αυτο δεν το εχω καταφερει ουτε εγω ακομα..Παντα θεωρουσα τον εαυτο μου κατωτερο απο τους αλλους και καμια φορα ασχημο ενω ειμαι ενας νορμαλ ανθρωπος!Τελος παντων,πρεπει να εχεις @@ για να βρεις μια κοπελα.. Να μιλας και να μην ντρεπεσαι ειναι το βασικο. Εχω παρει πολλες γνωμες φιλων και γνωστων και ολοι λενε το θρασσος ειναι το παν. Πήγαινε στο θέμα: ψαχνω κοπελα
Μήνυμα στις 24/2/2015 στις 20:42 @Sex
Τι πιστευεις οτι κανεις λαθος εσυ? Λογικα η εισαι ντροπαλος η κατι εχει η εμφανιση σου.. Πες μου και αλλα πραγματα ομως
Πήγαινε στο θέμα: ψαχνω κοπελα |