Κοιλιακοι!
Μήνυμα #132169 από Snipers στις 26 Ιανουαρίου 2015, 3:49μμ
μέλος από: 7/11/2013 μηνύματα: 89 0 |
Παιδια νμζ οτι το σωμα μου ειναι fucked up :/ δλδ με λιγα λογια παω να φτιαξω κοιλιακους τωρα αλλα τα κοκκαλα στην κοιλια ειναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΟΡΑΤΑ και φενονται να πετανε τα κοκκαλα δεξια και αριστερα και στη μεση οι δηθεν κοιλιακοι ξερετε γτ γινεται αυτο;; Επισης παλια αθλουμουν παρα πολυ και ημουν καλα σωματικα και μετα καηκα στα παιχνιδια στο φουλ και το μονο που εκανα ηταν μαμ κακα και οχι νανι :ρ με αποτελεσμα ολα αυτα τα χρονια απο αυτα που ετρωγα μαζευτηκε λιπος στην κοιλια μου και δεν ξερω πως να το αντιμετωπισω! Να αναφερω οτι εχω κοιλιακους απλα δεν ειναι ορατη επειδη εχω λιπος....πως το αντιμετωπιζω αυτο; Λευτα για διατροφες,γυμναστηρια,αθληματα δεν υπαρχουν οποτε πειτε κατι λογικο και ανετο για της μερες μας..Ευχαριστω ;) |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #132346 από nikos7 στις 10 Φεβρουαρίου 2015, 2:09πμ
μέλος από: 10/2/2015 μηνύματα: 7 0 |
φιλε μ αν και δεν αναφερεις κιλα υψος ηλικια θα προσπαθησω να σ προτεινω καποια πραματακια.το λιπος το διωχνεις ευκολα με τρεξιματακι ( μην πλακωθεις στα χιλιομετρα ) 3-4 φορες την εβδομαδα χαλαρα 1 ωρα .επισης αποτι φανταζομαι θα εισαι και πλαδαρος απο την καθιστικη ζωη οποτε με την αεροβια χρειαζεσαι και μυικη ενδυναμωση οποτε μπορεισ να κανεις μονοζυγο , πουσαπς ,παντα κοιλιακουσ και ραχιαιους και βαροι αν το επιτρπει η ηλικια σ. Α και να θυμασαι κατι δεν εχει νοημα να εχεις κοιλιακους(γραμωμενους) και εισαι μιση μεριδα ανθρωπος ειναι σαν ναι εισαι μια γκομενα με μεγαλες βυζαρες αλλα χοντρουλα(προς θεου μην το παρει κανεις/καμια προσωπικα).think about it!!! Υ.Γ :Η γυμναστικη στο σπιτη ειναι βαρετη το ξερω αλλα αν το θελεις πραγματικα...(εφοσον δεν ευνοουν και οι συνθηκες αποτι γραφεις) |
προφίλάλλα...˵quote˶ |