Κολλητοι
Μήνυμα #130483 από Χαραλαμποςσουλ στις 26 Σεπτεμβρίου 2014, 9:39μμ
μέλος από: 26/9/2014 μηνύματα: 2 0 |
Καλησπερα.Θελω να μοιραστω το προβλημα μου μαζι σας για να μου πειτε την γνωμη σας.Ειμαστε μια μεγαλη παρεα,ενωμενη εδω και χρονια,ομως εγω εχω λιγο διαφορετικα γουστα,οπως τροπος καλοπερασης,ενδιαφεροντα ,μαγαζια .Ομως η παρεα ,νομιζει οτι το παιζω ντεμεκ αντισυμβατικος και τετοια και με πηγαινε(μεχρι πριν λιγο καιρο) κοντρα (ολη η παρεα).Τις προαλλες,ενας απ την παρεα ειχε γενεθλια,και το παιδι,εβγαλε ολη την παρεα μαζι και κατι ηλιθιες γκομενες που κατα βαθος δεν τις συμπαθει και τις θαβει(οπως και αυτες αλλωστε),και εμενα δεν με ειπε τιποτα ,ενω και τους εχω βγαλει στα γενεθλια μου και γενικα ειχα απεναντι τους πολυ καλη σταση,παρ ολο που αυτος περυσι-προπερσι δεν με γουσταρε καθολου(οτι και να ελεγα το σχολιαζε αρνητικα) .Τι γινεται ρε παιδια; |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
2
Μήνυμα #130484 από mpatiraki στις 26 Σεπτεμβρίου 2014, 9:56μμ
μέλος από: 26/9/2014 μηνύματα: 10 0 |
Αποδεκτή απάντησηΜίλα τους στα ίσια,ξεκαθάρησε τη θεση σου και φυγε με το κεφαλι ψηλα ;)Κανε αλλους φιλους και αν αξιζει καποιος απο τους τωρινούς θα φανεί! |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #130485 από Χαραλαμποςσουλ στις 26 Σεπτεμβρίου 2014, 10:30μμ
μέλος από: 26/9/2014 μηνύματα: 2 0 |
Δηλαδη τη να κανω?Νιωθω πολυ ασχημα που χωρις λογο ουτε με υπολογισε |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #130492 από mpatiraki στις 27 Σεπτεμβρίου 2014, 1:37πμ
μέλος από: 26/9/2014 μηνύματα: 10 0 |
Μη νιώθεις ασχημα,εκεινος θα επρεπε να νιώθει ετσι και όχι εσυ .. Ξεκινα παρεα με αλλα παιδια..και οποιος σου πει 'γιατι κανεις παρεα με αλλους και οχι με εμας' πες του αυτα που σε ενοχλουνε.αλλα εγω απο προσωπικη μου εμπειρια εχω να σου πω οτι,και να πεις αυτα που σε ενοχλουν και να ξανακανετε παρεα καποια στιγμη θα ξαναβγει παλι το θεμα γιατι θα νιωθεις αδικιμενος ..δεν θα ειναι το ιδιο πια η παρεα σας γιαυτο σου λεεω να κανεις με αλλους..εξαλλου αν σε κανουν να νιωθεις ασχημα δεν αξιζουν να ειναι στη ζωη σου |
προφίλάλλα...˵quote˶ |