Μήνυμα στις 27/9/2014 στις 20:58 @Sex
Ναι,οι περισσότεροι που συμμετεχουν σε ομαδες κανουν ντουζ γυμνοι ή γδυνοντε στα αποδυτηρια μπροστα σε ολους ..το οτι σου καυλωσε ειναι φυσιολογικο μην το φοβασαι :)
Πήγαινε στο θέμα: Κολύμπι
Μήνυμα στις 27/9/2014 στις 20:47 @Θ. Κλημεντίνη
Πως το έμαθες;; την ρώτησες ή στο είπαν άλλοι;; Μολις βρω ευκερία και θάρρος θα του μιλησω στα ίσα,εαν βεβαια ειναι ελεύθερος Πήγαινε στο θέμα: Θέλω τον καθηγητή μου
Μήνυμα στις 27/9/2014 στις 01:37 @Διάφορα
Μη νιώθεις ασχημα,εκεινος θα επρεπε να νιώθει ετσι και όχι εσυ .. Ξεκινα παρεα με αλλα παιδια..και οποιος σου πει 'γιατι κανεις παρεα με αλλους και οχι με εμας' πες του αυτα που σε ενοχλουνε.αλλα εγω απο προσωπικη μου εμπειρια εχω να σου πω οτι,και να πεις αυτα που σε ενοχλουν και να ξανακανετε παρεα καποια στιγμη θα ξαναβγει παλι το θεμα γιατι θα νιωθεις αδικιμενος ..δεν θα ειναι το ιδιο πια η παρεα σας γιαυτο σου λεεω να κανεις με αλλους..εξαλλου αν σε κανουν να νιωθεις ασχημα δεν αξιζουν να ειναι στη ζωη σου Πήγαινε στο θέμα: Κολλητοι
Μήνυμα στις 27/9/2014 στις 01:22 @Θ. Κλημεντίνη
Αυτον τον χρόνο τελειώνω το σχολειο,μετα δεν θα υπαρχει πρόβλημα..λετε να περιμένω;; αλλά και παλι δεν πρεπει να ξερω αν θα έκανε κατι μαζι μου;;
Πήγαινε στο θέμα: Θέλω τον καθηγητή μου
Μήνυμα στις 26/9/2014 στις 21:56 @Διάφορα
Αποδεκτή απάντηση:Μίλα τους στα ίσια,ξεκαθάρησε τη θεση σου και φυγε με το κεφαλι ψηλα ;)Κανε αλλους φιλους και αν αξιζει καποιος απο τους τωρινούς θα φανεί! Πήγαινε στο θέμα: Κολλητοι
Μήνυμα στις 26/9/2014 στις 18:02 @Sex
Κατα τη γνωμη μου εισαι στο φυσιολογικο
Πήγαινε στο θέμα: αμφιβολίες
Μήνυμα στις 26/9/2014 στις 17:23 @Sex
Μην εχεις αμφιβολίες :) Μια χαρα μεγεθος ειναι,ικανοποιητικο;) Πήγαινε στο θέμα: αμφιβολίες
Μήνυμα στις 26/9/2014 στις 16:51 @Θ. Κλημεντίνη
Καποιος που να εχει καμια ιδεα;;;
Μήνυμα στις 26/9/2014 στις 16:33 @Θ. Κλημεντίνη
Δεν προκειτε να του δημιουργησω καποιο θεμα στη δουλεια του ..απλα τον θελω και ειναι η πρωτη φορα που μου συμβενει αυτό.. Θελω να προσπαθησω είτε κανει είτε δεν κανει κατι μαζι μου..
Μήνυμα στις 26/9/2014 στις 16:11 @Θ. Κλημεντίνη
Γεια σας παιδιά.. Οπως λεω και στο τίτλο,μου αρεσει ο καθηγητης μου,τον βλέπω και λιώνω. Ειμαι 17 παω τριτη λυκειου,εκεινος δεν ξερω πόσο ειναι..τον κόβω γυρω στα 30 ..δεν ξερω τιποτα γι'αυτον (δλδ αν εχει γυναικα,παιδι ή σχεση) θελω να τον γνωρισω καλυτερα αλλα μπενει μονο δυο φορες τη βδομαδα στη ταξη κανει το μαθημα του και πηγενει στο γραφειο των καθηγητων..θελω να του δειξω οτι μου αρεσει και οτι θελω να κανω κατι μαζί του αλλά δεν ξέρω πως :( σήμερα τον ειχα πρωτη ωρα και τον κοιταγα συνεχεια αλλα δεν καταλαβε που το παω..την τριτη ωρα ενω ειχα γυμναστική του ζητησα να με αφησει να μπω στο τμημα που ειχε μαθημα και με αφησε (σε αυτο το τμημα ειναι και οι φιλες μου αλλα δεν τους εχω πει οτι μου αρεσει) Δωστε μου καμια ιδεα για το πως να τον πλησιασω ... Πήγαινε στο θέμα: Θέλω τον καθηγητή μου |