Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Εδώ που ήρθες θα ξεχάσεις αυτά που ήξερες και θα μάθεις άλλα, καλύτερα.
Δευτέρα, 7 Απριλίου

Αύξηση βάρους

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #125701 από sam801 στις 02 Μαρτίου 2014, 12:08πμ

sam801

Εικονίδιο
μέλος από: 4/9/2012
Είμαι 15 ετών, έχω 1.70 ύψος και είμαι 44 κιλά :( Δεν μου αρέσει το ότι είμαι αδύνατη γιατί συχνά λαμβάνω άσχημη κριτική για την εξωτερική μου εμφάνιση, και δεν είναι ότι δεν τρώω,τρώω σε ικανοποιητικές ποσότητες αλλά έχω γρήγορο μεταβολισμό (μάλλον). Όλες οι απαντήσεις δεκτές.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #125707 από pi8hkos97 στις 02 Μαρτίου 2014, 10:06πμ

pi8hkos97

Εικονίδιο
μέλος από: 14/1/2014
Κοίτα όντως είναι λίγα τα κιλά. Κατά τη γνώμη μου τρώγε πολλά avokando που έχουν πολλές θερμίδες (300 περίππου το ένα) και βάζε κατά προτίμηση και μέλι. Επίσης επειδή τα avokando έχουν κυρίως λιπαρά (85%) τρώγε κάθε μέρα φιλέτο κοτόπουλο ή τόνο ώστε να λαμβάνεις τις απαραίτητες πρωτείνες. Μετά από ένα διάστημα πιστεύω ότι θα έχεις βάλει κάμποσα κιλά. Επίσης το Α και το Ω είναι ένα καλό πρωινό με πολλούς υδατάνθρακες (π.χ. γάλα με corn flakes ή φέτες με μέλι). Τώρα επειδή εγώ δεν ξέρω την κατάσταση καλύτερα να συμβουλευτείς και κάποιο διαιτολόγο εφόσον υπάρχει η οικονομική δυνατότητα. (Εδώ θα μου πεις γιατί να μην πλακώσεις τα πιτόγυρα και τα γλυκά πρώτων είναι ανθυγιεινά και δεύτερον έχουν κορεσμένα λίπη και τέτοια, χρωστικές κ.λ.π. και αν τα αρχίσεις δεν τα κόβεις εύκολα, με αποτέλεσμα από αδύνατη να φτάσεις στο άλλο άκρο αν το παρακάνεις)
Μετά που θα βάλεις τα κιλά κάνεις μεσογειακή διατροφή (φρούτα, λαχανικά, καλές πρωτείνες σε καλές ποσότητες που να καλύπουν τις ανάγκες σου) για να διατηρήσεις το βάρος σου.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #125709 από paparas στις 02 Μαρτίου 2014, 11:26πμ

paparas

Εικονίδιο
μέλος από: 1/3/2014
isoropimenh diatrofh kai ama deis oti den ginete tipota pas se giatro dietologo
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #125710 από paparas στις 02 Μαρτίου 2014, 11:37πμ

paparas

Εικονίδιο
μέλος από: 1/3/2014
plako sou sta soublakia
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login