Τι να την πω?
Μήνυμα #122120 από KwstasMp στις 29 Ιουλίου 2013, 12:48μμ
μέλος από: 29/7/2013 μηνύματα: 1 0 |
Γεια σας παιδια , θελω να μιλησω σε ενα κοριτσι στο φβ αλλα δεν ξερω τι να την πω γτ ειμαστε αγνωστοι....συχναζουμε στην ιδια καφετερια και μου αρεσε και ειπα να την μιλησω....(εχουμε μιλησει μια φορα αλλα δεν την εστειλα μνμ εγω ο φιλος μου πηρε το κινητο μου και χωρις να θελω την εστειλε μνμ ..γτ ειμαι και λιγο κοτα :P)μπορειτε να μου πειτε τι να την στειλω γτ εγω κολλαω?? |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #122121 από Gray στις 29 Ιουλίου 2013, 1:25μμ
μέλος από: 29/4/2011 μηνύματα: 464 0 |
Δεν εχει νοημα να ζητας συνεχεια απο τους αλλους τι να πεις και τι να κανεις , πρεπει καποια στιγμη να καταλαβεις οτι δεν θα εχεις απο πισω σου ανθρωπους να σε βοηθανε . Πρεπει να δειξεις κατι απο τον εαυτο σου , διοτι στο τελος η κοπελα θα εχει γνωρισει εμενα η τον φιλο που σε βοθησε ,και οχι εσενα . Εμπάση περιπτώση , το καλο θα ηταν να μιλαγατε απο κοντα , αλλα απ'οτι καταλαβαινω , αυτο που εσυ ονομαζεις κοτα , εγω το ονομαζω ντροπη . Κατι που δεν θα επρεπε να νιωθεις σε τοσο μεγαλο βαθμο , ο ανθρωπος απο την φυση του ειναι κοινωνικο ον , πρεπει να κοινωνικοποιουμαστε και να γνωριζουμε αλλους ανθρωπους , καποιοι θα μας δεχτουν , καποιοι οχι . Να μιλησεις σε μια κοπελα ειναι πολυ πιο απλο απ'οσο φανταζεσαι , διοτι απλα ξεκινας μια απλη συζητηση , η συζητηση ειναι απλα ενα κολπο αμα το σκεφτεις , Μπορω αυτη τη στιγμη οντας κοινωνικο ατομο να σου ανοιξω μια κουβεντα με πληρη δομη . Γεια , Γεια , πως εισαι? μια χαρα εσυ ? μια χαρα , εδω βαριομουν και ειπα να στειλω κανα μνμ σε κανεναν , καλα εκανες , (Προσωπικες ερωτησεις του τυπου ποσο χρονον εισαι κλπ) . Αδερφια εχει? οικογενεια , απο που ειναι . Μετα υπαρχουν οι αλληλενδετες ερωτησεις . Μπορουν να πανε καπως ετσι " ΤΙ δουλεια κανει η μαμα σου? " , " Δηκηγορος " και εσυ μπορεις να πιαστεις πανω σε αυτο ρωτωντας τι δουλεια θα ηθελε να κανει , τι της αρεσει γενικα , κλπ κλπ . Ολα πρεπει να εχουν μια ρωη , ρωτας κατι και απο την απαντηση δημιουργεις μια νεα ερωτηση . παρε απλα καποια απο τα κομματια , και προσθεσε κατι αλλο. Μην κολλας . Και μην ρωτας αλλους , πρεπει να δωσεις λιγο απο τον εαυτο σου . |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #122149 από chaoticgirl στις 30 Ιουλίου 2013, 10:56μμ
μέλος από: 30/7/2013 μηνύματα: 10 0 |
ουαου στα ειπε πολυ ωραια ο Gray |
προφίλάλλα...˵quote˶ |