Ubuntu Linux - Εξάπτει τις γκόμενες
Μην πτύετε καταγής
Όταν άκουσα το Νταλάρα να τραγουδάει latin, τότε είπα ότι τα έζησα όλα.
Σάββατο, 12 Απριλίου

ΒΑΘΜΟΙ-ΜΑΝΑ

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #90076 από panosx στις 29 Νοεμβρίου 2011, 10:06μμ

panosx

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 1/9/2010
Τωρα τελιωσε το 3μηνο κι οπου να ειναι θα παρουμε βαθμους.ενω προφορικα συμμετεχω για 17 στα γραπτα γραφω συνεχεια 13... η μανα μου μου τα εχει ΠΡΙΞΕΙ.ξερει κανεις πως να την υσηχασω;Θα ειναι κι καπω σοκ για εκεινη επειδη περσι στην β γυμνασιου εβγαλα 16.5/13 Μ.Ο.Κι στα αρχαια εχω μια νεα πουτανα που λεει πως το πολυ να μου βαλει 8 στον ελγχο.ηλικρινα τρελλενομαι.στα απλα μαθηματα ειναι χειροτερα γυμναστικη εχω εναν κολημενο που βριζει παναγαίκες με το παραμικρο κι μουσικη εχω φαει ωριαια.ειναι/ηταν κανεις σε παρομια κατασταση;ο ελεγχος μετραει πολυ απο το διαγωνισμα;κι λετε αν τις πουν καλα λογια οι καθιγητες θα ηρεμισει λιγο η μανα μου;πιστευω απο το βασικα μαθηματα μονο 2 παιζει να τις πουν κατι κακο.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #90079 από HiddenBoy στις 29 Νοεμβρίου 2011, 10:56μμ

HiddenBoy

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 9/7/2011
Πες στην μητερα σου να ηρεμηση και οτι θα βαλεις τα δυνατα σου και οτι αποτελεσμα βγει βγηκε με φωνες δεν μπορει να το αλλαξει η μητερα σου μα το καλο σου θελει νασαι μορφομενος και να εχεις ενα μελλον οποτε δικαιολογητε...
προφίλάλλα...˵quote˶
4
Μήνυμα #90093 από makis92 στις 30 Νοεμβρίου 2011, 3:32μμ

makis92

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 14/1/2011

Αποδεκτή απάντηση

Μην φοβάσαι για τα διαγωνίσματα τόσο πολύ παίζουν ρόλο αλλά δεν μπορούν να σε κρίνουν μόνο από ένα διαγώνισμα...δηλαδή άμα ένα παιδί δεν αισθανόταν καλά και γράψει κάτω από την βάση θα πάρε κάτω από την βάση στον έλεγχο??Τώρα εσύ προσπάθησε να συμμετέχεις και μην κάνεις βλακίες και προσπάθησε να δείξεις καλή εικόνα και να συμμετέχεις όσο μπορείς.Πες και στην μαμά σου να ηρεμήσει και ότι ότι και να πείρες εσύ θα προσπαθήσεις να τα πας καλύτερα στο 2ο τρίμηνο.Καλή συνέχεια! :)
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login