Αποστολή αντικειμένου...
Μήνυμα #89876 από MixalisS στις 27 Νοεμβρίου 2011, 12:43μμ
![]() μηνύματα: 71 ![]() |
Παιδιά ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να στείλεις κάτι σε κάποιον και να είσαι σίγουρος πως δεν θα φας φόλα??? Πως θα παραδοθεί σίγουρα και πως θα πάρεις τα χρήματα σου άμεσα μέσα σε γρήγορα χρονικό διάστημα. Σίγουρα το στέλνεις συστημένο. Ταχυδρομείο ή κουριερ είναι καλύτερα?? Επίσης αν θέλω να πάρω κάτι εγώ πώς ξέρω ότι ο αποστολέας δεν θα με κοροιδέψει? Να ζητήσω άνοιγμα περιεχομένου πριν πληρώσω?? Η συναλλαγή μέσω τραπέζικού λογαριασμού είναι ασφαλείς??? (Οχι paypal) Πως ξέρω ότι θα μου στείλει το αντικείμενο μετά?? Είδα και στο ιντερνετ τι παίζει άλλα θα ήθελα και την δική σας άποψη. Είναι η πρώτη φορά που μπαίνω σε αυτή τη διαδικασία. Ευχαριστώ και συγγνώμη για το μπέρδεμα. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
4
Μήνυμα #89913 από HiddenBoy στις 27 Νοεμβρίου 2011, 6:16μμ
![]() ![]() μηνύματα: 230 ![]() |
Αποδεκτή απάντησηΟ καλητερος τροπος ειναι ταχυδρομειο ελτα 100% συγουρια θα σου στειλει το πακετο και για να το παραλαβεις πληρωνεις η το αντιστοιχο για τον αλλον αν του στειλεις εσυ πακετο θα πρεπει να πληρωσει για να το παρει τωρα για το περιεχομενο συγουρα θα μπορεις να του ριξεις μια ματια δεν ξερω ρωτα το αυτο... |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #89936 από MixalisS στις 27 Νοεμβρίου 2011, 9:35μμ
![]() μηνύματα: 71 ![]() |
Ευχαριστώ για την απάντηση. Βασικά νομίζω πως για να κάνεις έλεγχο στο πακέτο θα πρέπει να υπάρχει εντολή από τον αποστολέα. Οπότε συμφωνώ μαζί σου. Ελτα πιστευώ κ εγώ. Μήπως γνωρίζεις πότε παίρνω τα χρήματα? Σε πόσο χρονικό διάστημα? Ευχαριστώ. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |