Ubuntu Linux - Εξάπτει τις γκόμενες
Η δίαιτα χοντραίνει. Όσες κάνουν δίαιτα είναι χοντρές.
Τετάρτη, 9 Απριλίου

αν μπορουσατε να φευγατε;

Σελ. 2
Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #89283 από HiddenBoy στις 16 Νοεμβρίου 2011, 5:54μμ

HiddenBoy

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 9/7/2011
Έγραψε:(vagelakis97@16 Νοεμβρίου 2011)
@panosx απλος δεν θελω να κατσω αλλο σε μια χωρα που δεν θα μ προσφερη τιποτα και δεν μου αρεσει η νεοτροπια στην ελλαδα εδω ειμαστε καλυτερα στο ελλαδισταν επειδη βγαινουμε στις 11 και αλλες τετιεσ μαλακιεσ

Να σε δω στην αμερικη που μεχρι 9 το πολη μπορεις να κατσεις εξω ;) Και μη μου πειτε βλακιες εχω στον καναδα γνωστο που ετσι ειναι και λετε για την αμερικη ενω και αυτη φουλ στην κριση ειναι και στην εγκληματικοτητα ποιος σας ειπε οτι ειναι καλητερα στο εξωτερικο? λιγες χωρες ειναι καλες πλεων και αυτες ποιο πολη ειναι η κινα ιαπωνια και τετοιες μεριες α και ρωσια.!!!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #89291 από panosx στις 16 Νοεμβρίου 2011, 8:56μμ

panosx

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 1/9/2010
αυτο που λενε πως η Ελλαδα ειναι χαλια... αυτη η κριση ειναι μια ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΡΙΣΗ που εχει γαμισει ολο τον πλανητη (αναμενομενο σε ενα καπιταλιστικο συστημα) κι τι εννοεις με την νοοτροπια?παντου υπαρχουν αυτα δεν θα βρεις χωρα χωρις υχνος σοβενισμου ή ναζισμου.επεισης στο παιδι που ειπε για Νεα Υορκη.... σοβαρα τωρα σα ρεσει μια χωρα-πολη απο σχωλεια σε καποιες ταινιες?
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #89295 από HiddenBoy στις 16 Νοεμβρίου 2011, 9:16μμ

HiddenBoy

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 9/7/2011
panosx συμφωνω μαζι σου. τωρα για τον φιλο μας το οτι απο καποιες ταινειες βλεπεις σχολεια και τα λιπα δεν συμαινει οτι ειναι απολυτα ετσι ποιος χαζος θα ηθελε να βαλει τα χαλια του σε μια ταινεια? αρα μην λεμε πολλα πολλα χωρις να τα εχουμε δει και απο κοντα.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #89299 από panosx στις 16 Νοεμβρίου 2011, 10:39μμ

panosx

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 1/9/2010
Έγραψε:(HiddenBoy@16 Νοεμβρίου 2011)
panosx συμφωνω μαζι σου. τωρα για τον φιλο μας το οτι απο καποιες ταινειες βλεπεις σχολεια και τα λιπα δεν συμαινει οτι ειναι απολυτα ετσι ποιος χαζος θα ηθελε να βαλει τα χαλια του σε μια ταινεια? αρα μην λεμε πολλα πολλα χωρις να τα εχουμε δει και απο κοντα.

με καλυψες απολυτως σε αυτα που βαριομουν να γραψω :P
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #90101 από wizAA στις 30 Νοεμβρίου 2011, 4:20μμ

wizAA

Εικονίδιο
μέλος από: 30/11/2011

[/QUOTE]
Να σε δω στην αμερικη που μεχρι 9 το πολη μπορεις να κατσεις εξω ;) Και μη μου πειτε βλακιες εχω στον καναδα γνωστο που ετσι ειναι και λετε για την αμερικη ενω και αυτη φουλ στην κριση ειναι και στην εγκληματικοτητα ποιος σας ειπε οτι ειναι καλητερα στο εξωτερικο? λιγες χωρες ειναι καλες πλεων και αυτες ποιο πολη ειναι η κινα ιαπωνια και τετοιες μεριες α και ρωσια.!!!
[/QUOTE]
Κινα? και Ρωσσια? μαλλον εισαι ηλιθιος ..
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login