Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Γιατί να λέμε βίαια τα νερά ενός ποταμού και όχι τις όχθες που τα περιορίζουν;
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

σατανικο βιβλιο

Σελ. 3
Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #79175 από panosx στις 10 Ιουνίου 2011, 10:32μμ

panosx

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 1/9/2010
πως στο διαολο το πε αναποδα?εγω ουτε κανονικα δν μπορω να το πω.κι επεισης ειναι μλκια ιστορια που τν ακουσατε?
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #79178 από Darkwin στις 10 Ιουνίου 2011, 10:49μμ

Darkwin

banned
μέλος από: 7/6/2011
Έγραψε:(panosx@10 Ιουνίου 2011)
πως στο διαολο το πε αναποδα?εγω ουτε κανονικα δν μπορω να το πω.κι επεισης ειναι μλκια ιστορια που τν ακουσατε?

ολα αυτα περι καλεσμα δαιμονων με βιβλια αναποδα λογια πινακεσ ουτε δεν ξερω εγω τι, ειναι μαλ.......ιες (συγνωμη για την λεξη) αλλα σκεφτηται οτι αμα υπαρχουν αυτα δηλαδη το κακο, υπαρχει και το καλο αγγελοι και διαφορα αλλα που αυτα εμποδιζουν το κακο.......
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #79182 από AggelosTuDromu στις 10 Ιουνίου 2011, 11:23μμ

AggelosTuDromu

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 9/7/2010
να πω και εγω την γνωμη μου
ειχα ασχοληθει κ εγω με ενα βιβλιο (το κλειδι του σολωμονα συγκεκριμενα) κ το μονο που καταφερα ηταν να φαω το καιφαλι μου....εγω λεω μην ασχοληστε γιατι μπορει να ειναι αληθεια αυτα και μετα τις μαλακιες που κανετε να τις πληρωνετε διπλες αλλα μπορει επισης να ειναι ψευτηκα κ απλα παραμυθιαζουν τα παιδακια για να πηγαινουν νωρις για υπνο
οπως μπορει να ειναι η κενη διαθηκη ψευτικη μπορει να την εγραψε κανας τρελος
ετσι μπορει να ειναι κ ολα τα αλλα τα βιβλια...
ολα ειναι ψευτικα κ ολα ειναι αληθηνα τωρα το τι θα καταλαβεται το τι θα κανετε κ το τι θα πιστεψετε ειναι δικο σας θεμα
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login