Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Το να ορίζουμε δια του οριζομένου σημαίνει να ορίζουμε διά του οριζομένου.
Παρασκευή, 18 Απριλίου

Η Γνώμη σας για την Britney Spears

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #78638 από silisav1 στις 04 Ιουνίου 2011, 11:12μμ

silisav1

Εικονίδιο
μέλος από: 1/1/2011
Ποια είναι η γνώμη σας για την πασίγνωστη BRITNEY SPEARS?
Η Δική μου γνώμη όπως την έχω γράψει και σε άλλη δημοσίευση( BRITNEY SPEARS VS LADY GAGA)
Είναι οτι οταν είσαι διάσημος στην χώρα σου απο τα 8 σου,όταν γίνεσαι παγκοσμίως διάσημος απο τα 17 σου,στην αρχή μπορεί να μοιάζει ένα όνειρο.
Στα 25 σου όμως καταλαβαίνεις πως δεν μπορεις να αντέξεις τόση φήμη..Οι παπαράτσι να σε κυνηγάνε συνεχώς,να πάει να πιει καφέ και αν δεν τους μιλάει να την βγάζουν στριμμένη..Να παίρνει 6-7 κιλάκια παραπάνω που κάθε άνθρωπος δικαιούται να πάρει και να την λένε χοντρή.Να τα Χάνει και να την λένε ανορεξική...Να οδηγεί και να πετάγονται παπαράτσι μπροστά της,δεξιά της,αριστερά της και πίσω της..Εκείνη κατευθείαν φοβισμένη αγκάλιασε το παιδί της (που πιστεύω αυτο θα εκανε κάθε σωστή μητέρα όταν περικυκλωνόταν απο κόσμο που δεν ήξερε) και την επόμενη μέρα τα περιοδικά την λένε κακιά μάνα,επειδή,λέει,κρατούσε το παιδί της την ώρα που οδηγούσε.
Η Μπρίτνευ κύλησε και δεν της κρατάω κακία,ίσα-ίσα που τώρα την θαυμάζω περισσότερο που είχε τα κότσια να επιστρέψει μετά τον πόλεμο που δέχτηκε και που προσπάθησε μόνη της να απεξαρτηθεί και τα κατάφερε μιας και τρία χρόνια τώρα είναι καθαρή και κατάφερε να κερδίσει και την κειδεμωνία των παιδιών της.
προφίλάλλα...˵quote˶
4
Μήνυμα #78646 από peterpan στις 04 Ιουνίου 2011, 11:45μμ

peterpan

Εικονίδιο
μέλος από: 26/3/2011

Αποδεκτή απάντηση

Για να μην τα πολυλογώ συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Παρεπιπτώντως ειμαι και FAN της.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #78647 από Doctoras στις 04 Ιουνίου 2011, 11:52μμ

Doctoras

μέλος από: 31/8/2009
Εγω προσωπικα την παω και μου αρεσει παραπολυ και σαν τραγουδιστρια και σαν ανθρωπος και σαν γυναίκα.Νομιζω οτι ολοι λιγο πολυ ξερουμε τα τιμιματα του να εισαι σταρ.Οχι οτι τα εχουμε ζησει αλλα επιδη τα βλεπουμε.Πολοι σταρ εχουν πεσει στις παγίδες της δημοσιοτητας αλλοι καταρεουν.Η μπριτνει οχι μονο τα καταφερε αλλα στα ματια μου τουλαχιστον αρχίζει και παιρνει ξανα τον δρομο προς την ανοδο!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #78660 από silisav1 στις 05 Ιουνίου 2011, 4:38πμ

silisav1

Εικονίδιο
Έγραψε:(peterpan@04 Ιουνίου 2011)
ειμαι FAN της.

Και εγώ το ίδιο!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #78661 από silisav1 στις 05 Ιουνίου 2011, 4:42πμ

silisav1

Εικονίδιο
Έγραψε:(Doctoras@04 Ιουνίου 2011)
Εγω προσωπικα την παω και μου αρεσει παραπολυ και σαν τραγουδιστρια και σαν ανθρωπος και σαν γυναίκα.Νομιζω οτι ολοι λιγο πολυ ξερουμε τα τιμιματα του να εισαι σταρ.Οχι οτι τα εχουμε ζησει αλλα επιδη τα βλεπουμε.Πολοι σταρ εχουν πεσει στις παγίδες της δημοσιοτητας αλλοι καταρεουν.Η μπριτνει οχι μονο τα καταφερε αλλα στα ματια μου τουλαχιστον αρχίζει και παιρνει ξανα τον δρομο προς την ανοδο!

Για εμένα ήδη έχει πάρει τον δρόμο προς την άνοδο,και σε 2 χιλιομετρα τον έχει τελειώσει.
Έχει μόνο 3 χρόνια που είναι καθαρή,και κατάφερε να ξαναβγει στην πίστα,να βγάλει δύο δίσκους,να κερδίσει τα παιδιά της και διάφοροι ''φανς'' της,παραπονιουνται που δε χορευει οπως παλια.
αφου εχει καταφερει τοσα,θα το καταφερει και αυτο,το πολυ σε 2 χρονια.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #78662 από silisav1 στις 05 Ιουνίου 2011, 4:45πμ

silisav1

Εικονίδιο
Έγραψε:(Doctoras@04 Ιουνίου 2011)

Για εμένα ήδη έχει πάρει τον δρόμο προς την άνοδο,και σε 2 χιλιομετρα τον έχει τελειώσει.
Και αυτο που ξεχασα να γραψω ειναι πως εχει μόνο 3 χρόνια που είναι καθαρή,και κατάφερε να ξαναβγει στην πίστα,να βγάλει δύο δίσκους,να κερδίσει τα παιδιά της και διάφοροι ''φανς'' της,παραπονιουνται που δε χορευει οπως παλια.
αφου εχει καταφερει τοσα,θα το καταφερει και αυτο,το πολυ σε 2 χρονια.
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login