Εκγυμναση
Μήνυμα #77132 από mitsomitso στις 18 Μαΐου 2011, 9:55πμ
![]() |
Γεια σας παιδια, ειμαι υπερβαρος( 13 χρονς, 85 κιλά, 1.70 περιπου υψος) θα ηθελα να ξεκινήσω προγραμμα κατω και πανω κοιλιακων, ασκησεις για μπρατσα και για πλατεσ.......Αν μπορειτε να μου βρειτε ενα προγραμμα ασκησεων ...θα το εκτιμοuσα πολυ |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #77133 από mitsomitso στις 18 Μαΐου 2011, 10:01πμ
![]() |
επισης θα ηθελα και ενα προγραμμα διατροφης χωρις να στερουμαι... thanks |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #77134 από Pelvic_Thrust στις 18 Μαΐου 2011, 10:52πμ
![]() |
Εισαι ακομα μικρος για να τετοιου ειδους γυμναστικη και θα επηρεασει αρνητικα την αναπτυξη σου. Ουτως η αλλως για να εμφανιστουν οι κοιλιακοι (και γενικα οι μυες) θα πρεπει να χασεις παρα πολυ λιπος και να χασεις αρκετο βαρος.. Εσυ χρειαζεσαι ποδηλατο, κολυμβηση τρεξιμο και αεροβικες ασκησεις. Φυσικα θα πρεπει να προσεχεις τι τρως, δεν ειμαι διατροφολογος να σου προτεινω προγραμμα διατροφης :P Παντως δεν ειναι δυσκολο να αποφευγεις λιπαρα φαγητα και να μην τρως πανω απο 3 φορες την ημερα. Επισης να αποφευγεις, φαντες & κολες, πατατακια, γκοοντις, σοκολατες και να πινεις πολυ νερο. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #77141 από Doctoras στις 18 Μαΐου 2011, 1:00μμ
Γραψου κολυμβητιριο και μεχρι τα 15 σου αν γραφτεις ειδικα σε αγωνιστικο θα εισαι γυμνασμενος,γραμομενος και αδυνατισμενος.Μην περιμενεις τουμπανο αλλα θα εχεις ενα ωραιο φυσικα χαμενο σωμα και απαλαγμενο απο κιλα με αριστη φυσικη κατασταση και θα επιρεασει θετικα την αναπτυξη η ασκηση με το νερο απο το να στεριθεις τροφες που ειναι απαρετητες για σενα τωρα.Αν και μερικες καμσεις δεν θα σου προξενουσαν κανενα προβλημα και καλο θα ηταν να κανεις κανα τριαρι σετ των 15 ημερισιως. | |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #77471 από takatakaros στις 23 Μαΐου 2011, 2:37μμ
![]() ![]() μηνύματα: 144 ![]() |
Ένας πολύ ωραίος τρόπος γυμναστικής είναι και το kickboxing .. εγώ τώρα πρόσφατα ξεκίνησα πριν 2 μήνες και είναι πολύ ωραία.. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |