Ubuntu Linux - Εξάπτει τις γκόμενες
Φονιάδες των ψαριών, αργυροπελεκάνοι!
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

Τρίτο μάτι

Σελ. 2
Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #72903 από GrandmasterL στις 22 Φεβρουαρίου 2011, 8:12μμ

GrandmasterL

μέλος από: 22/4/2010
Λιγο λογικη ρε παιδια!Ολα εξηγουνται,αν σκεφτεσαι με ΚΑΘΑΡΟ απο προκαταληψεις μυαλο.

Περι των ονειρων και των "ενστικτων" (με την χαρδαβελικη εννοια) απλα ψαχτε λιγο τον ορο της ψυχολογιας "αυτοεκπληρουμενη προφητεια".Πολυ περιληπτικα,ας πουμε οτι αυτο σημαινει το εξης:

Νιωθω πως κατι κακο θα συμβει,και ονειρευτηκα στον υπνο μου λεφτα(που αν θυμαμαι καλα απο την γιαγια μου συμβολιζει την δυστυχια).Ετσι,εχω πειστει πως συντομα κατι κακο θα μου συμβει.Ομως,δεν μου συμβαινει τιποτα,πραγμα το οποιο παει εναντια στο πεπεισμενο συνειδητο και υποσεινηδητο μου.Ετσι,το υποσεινηδητο μου κανει μια σειρα πραξεων,ωστε να ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ το κακο,και το συνειδητο να νομιζει πως αυτο συνεβει "τυχαια".

Θα πιασω τυχαια και δυο ερωτησεις μεσα απο αυτο το τεστ.Βαρεθηκα και δεν το ολοκληρωσα,αλλα θα πιασω μονο δυο απο αυτες για να δειξω το πως εξηγουνται ολα,με λιγο καθαρη σκεψη.

Ρωταει "αν αντιλαμβανομαστε τι θελει να μας πει καποιος πριν μας ρωτησει"
Αυτο γινεται και ειναι φυσιολογικο,αλλα δεν ειναι μεταφυσικο.Ειναι οι λεγομενες φερορμονες(google it),ουσιες που εκλυει ο εγκεφαλος αθελα μας,και τις μυριζουμε αθελα μας.Αυτες οι ουσιες μας δινουν πληροφοριες για τα παντα,ειναι αυτες που μας δειχνουν αν ο αλλος λεει ψεματα,η αν ο αλλος ειναι αρρωστος,ή πολλες φορες ειναι αυτες που μας κανουν να ερωτευομαστε καποιον χωρις καν να του μιλησουμε.

Ρωταει,επισης,"αν νιωθουμε πως καποιος μας κοιταει αν ειναι πισω μας".
Εννοειται πως το νιωθουμε,και κυριως αυτο πηγαζει απο την ανασφαλεια,και απο το περιεργο παθος του ανθρωπου να τον ενδιαφερει για το πως φαινεται στους αλλους.Αν ξερω πως πισω εχω μια γρια,θα περπαταω χωρις να νιωθω εντονο το βλεμμα της πισω μου.Αν ξερω πως πισω μου εχω την πετρουλα(που ΔΕΝ μου αρεσει,αλλα συνεχιζουμε),πιθανον να χασω τον βηματισμο μου,να αγχωνομαι για το πως φιανομαι,να την κρυφοκοιταζω κλπ.Αν πισω μου εχω εναν διμετρο κρητικο με μουστακελα,που με ακολουθει εδω και ενα τεταρτο,παλι θα νιωθω το εντονο βλεμμα του.Αν σου πω εσενα που διαβαζεις αυτο,πισω σου εχεις ενα βαμπιρ που ετοιμαζεται να σου επιτεθει,και το φανταστεις σοβαρα οτι οντως ετσι ειναι,παλι θα νιωθεις το εντονο βλεμμα του.Που ειναι το μεταφυσικο σε ολο αυτο?ΕΙναι φυσικες αντιδρασεις του εγκεφαλου.

Ενα ωραιο και ανετο ποστ,σχετικο με την ηλιθιες προκαταληψεις και βλαχουδιστικες ηλιθιοτητες

εδω
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #72964 από knitis στις 24 Φεβρουαρίου 2011, 12:19μμ

knitis

Εικονίδιο
μέλος από: 24/2/2011
εγώ για τραγούδι του τσακνή το ξέρω :P
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #72970 από trelaras1055 στις 24 Φεβρουαρίου 2011, 3:03μμ

trelaras1055

μέλος από: 10/2/2011
μην φοβασε το τριτο ματι το τρητο ποδι να φοβασε ;)
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login