Μήνυμα στις 23/8/2011 στις 10:32 @Sex
ρε παιδιά φυσιολογικό είναι.. σε όλους συμβαίνει.. ειδικά στην ηλικία 14-15 θυμάμαι είχα στύσεις κάθε μία ώρα :P και φίλοι μου που το συζητάγμαμε.. όσο για τον ύπνο.. όταν κοιμάσαι έχεις στύση για να κλείνει η ουρήθρα και να μην "κατουριέσαι".. έτσι έχω ακούσει τουλάχιστον :p Πήγαινε στο θέμα: ΠΕΟΣ HELP
Μήνυμα στις 25/2/2011 στις 15:25 @Ftou.gr admin
είσαι πολύ ευγενικός το ξέρεις..? απλώς έιμαι καινούριος στο site και θεώρησα καλό να ξέρω ποιος κάνει κουμάντο.. αν νομίζεις ότι είναι τόσο πρόβλημα τι να σου πω... Πήγαινε στο θέμα: administrators
Μήνυμα στις 24/2/2011 στις 18:06 @Sex
κοίτα δεν είμαι ο πατέρας σου να σου πω ότι είναι κακό ή να σε τιμωρήσω για αυτό.. ίσα ίσα χαίρομαι αν το έχεις κάνει πραγματικά εις γνώσην σου.. Αρκεί μόνο ο σκοπός σου να μην ήταν να το παίξεις "κάποια" στους φίλους σου.. Αν αυτό δεν ισχύει μπορώ να σου πω καλή συνέχεια :p
Πήγαινε στο θέμα: eime mikri????
Μήνυμα στις 24/2/2011 στις 18:01 @Διάφορα
Τέλεια.. ελάτε να γινόμαστε πολλοί.. :p κανένα link έχεις? Πήγαινε στο θέμα: Cebollitas
Μήνυμα στις 24/2/2011 στις 17:58 @Ftou.gr admin
υπάρχουν κι άλλοι administrators ή είσαι μόνο εσύ webmaster?
Πήγαινε στο θέμα: administrators
Μήνυμα στις 24/2/2011 στις 17:30 @Διάφορα
Λοιπόν παιδιά.. Θυμάστε πριν καμιά δεκαριά χρόνια μία σειρά που παιζόταν στην ΕΤ1 εν ονόματι "Ατρόμητοι" (Cebollitas)? Θυμάμαι ότι μου άρεσε πάρα πολύ και θα ήθελα να την ξαναδώ αλλά δεν την βρισκω πουθενά. Αν λοιπόν κάποιος γνωρίζει καμιά ιστοσελίδα για να δω τα επεισόδια online κατά προτίμηση ας μου πει :D
Πήγαινε στο θέμα: Cebollitas
Μήνυμα στις 24/2/2011 στις 17:21 @Διάφορα
θα σου προτείνω από ταινίες Το κυνήγι της ευτυχίας (the pursuit of hapiness) και θρίλλερ το drag me to hell Πήγαινε στο θέμα: Προτεινετε μου καποια ταινια/σειρα!
Μήνυμα στις 24/2/2011 στις 16:40 @Διάφορα
ωραία το έθεσες xD Πήγαινε στο θέμα: Άτομα (χημεία)
Μήνυμα στις 24/2/2011 στις 12:23 @Διάφορα
το άτομο περιέχει νετρόνια, πρωτόνια και ηλεκτρόνια.. Δεν χωρίζεται σε αυτά.. Αν καταφέρεις να χωρίσεις το άτομο θα έχεις την τύχη της Χιροσίμα :D
Πήγαινε στο θέμα: Άτομα (χημεία)
Μήνυμα στις 24/2/2011 στις 12:19 @Διάφορα
εγώ για τραγούδι του τσακνή το ξέρω :P
Πήγαινε στο θέμα: Τρίτο μάτι |