ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.ΣΠΥΡΙΑ
Σελ. 2
Μήνυμα #62194 από RnS cLiKA στις 03 Ιουνίου 2010, 1:16μμ
μέλος από: 3/4/2010 μηνύματα: 36 0 |
οντως δεν τα πειραζω και ψιλοβλεπω διαφορα ευχαριστω παιδες για συμβουλες αν θελετε δωστε κιαλλες .... |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #62649 από Andrej στις 12 Ιουνίου 2010, 12:43πμ
μέλος από: 13/8/2009 μηνύματα: 29 0 |
ειμαι 17 (θα παω 3η λυκειου τωρα) και εχω το ιδιο προβλημα με σενα..μεχρι περυσι δν ειχα κανενα σπυρακι ουτε στιγματα ουτε τιποτα. Φετος λοιπον ξαφνικα γεμισα!! πηγα στο δερματολογο και μου διαγνωσε ακμη 2ου βαθμου. επαιρνα καποιες φτιαχτες αλλοιφες αρχικα αλλα δν ειδα να κανουν δουλεια και ετσι μετα απο 3 μηνες ( πριν 1 μηνα περιπου) πηγα σε αλλη δερματολογο η οποια μου εδωσε μονο 2 αλλοιφες . Η μια λεγεται Indoxyl και η αλλη Skinoren . Πραγματικα ειναι πολυ καλες και βλεπω βελτιωση στο προσωπο μου. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #62651 από pantelis20 στις 12 Ιουνίου 2010, 1:36πμ
μέλος από: 9/4/2010 μηνύματα: 648 0 |
Και εγώ είχα πολλά στο λύκειο και πολύ λιπαρό δερμα και ειδικά στη μύτη. Είχα πάρει και εγω απο εκεινα τα κορυφαία χαπια (μαζι με ολα τα καλα εξετασεις αιματοσ διατροφη κτλ) και ειχαν φύγει όλα ουτε ενα τοσοδα και η λιπαροτητα. Αλλά μετα απο ένα χρόνο ξαναγύρισε η λιπαρότητα και άρχισαν να βγαίνουν μικρά σπιράκια και μου έγραψε μια πολύ καλή κρέμα την tretinoin νομιζω λέγεται με τρετινοίνη μέσα, για όσους ξέρουν τα χάπια που δίνουν έχουν ισοτρετινοινη ε αυτη η κρέμα είναι τρετινοίνη απλά επειδη τη βάζεις τοπικα δε χρειαζεται να τρε΄χεις για εξετάσεις αίματος κάθε μήνα.Αυτή κρατάει τη λιπαρότητα σε καλά επιπεδα και δε βγαίνει ούτε σπιράκι |
προφίλάλλα...˵quote˶ |