Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Οι Κούρδοι είναι αδελφός λαός. Τους αγαπούμε με όλη μας την καρδιά, φτάνει να μη μένουν στην γειτονιά μας.
Κυριακή, 24 Νοεμβρίου

Ποδόσφαιρο

Σελ. 3
Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #41897 από sak1sdrz στις 20 Αυγούστου 2007, 6:59μμ

sak1sdrz

Εικονίδιο
μέλος από: 28/7/2007
TzhmhS file kai ego se akadimia epeza kai irthan kati koritsia apo alli akadimia gia proponisi kai peksame ena filiko to thimame xaraktiristika itan mia i opoia otan eperne tin mpala panta tha ekane kati magiko i tha evaze gkol ekso apo tin perioxi i tha ekane tripla kai tha pernouse panta to ti koroidema fagame oloi meta apo ton coach sta apoditiria den perigrafete milame megalo talento,vicky den gnorizo kati sigkekrimeno alla eimai sigouros oti stin thessaloniki yparxei akadimia podosfairou gia koritsia.
προφίλάλλα...
Μήνυμα #41971 από nunez στις 23 Αυγούστου 2007, 1:08μμ

nunez

Εικονίδιο
μέλος από: 23/8/2007
bravo
προφίλάλλα...
Μήνυμα #41973 από TzhmhS στις 23 Αυγούστου 2007, 2:36μμ

TzhmhS

Εικονίδιο
μέλος από: 21/6/2007
Κοιτα ρε φιλε μπορω να ομολογησω πως υπαρχουν και κοριτσια ταλεντα αλλα οχι και να φαω τριπλα απο εναν ασχετο του ποδοσφαιρου...Εγω Αμυντινκος επεζα και δεν τους αφηνα να παρουν ανασα...
προφίλάλλα...
Μήνυμα #41977 από ArisMas! στις 23 Αυγούστου 2007, 3:06μμ

ArisMas!

Εικονίδιο
μέλος από: 8/8/2007
Κατα τη γνωμη μου εκτος απο το οτι ειναι πολυ "καυτη" η αντρικη, ας πουμε, πλευρα μιας κοπελας, το ποδοσφαιρο, μη τρελαθουμε, ειναι για ολους και ο καλυτερος παικτης που εχω παιξει ποτε μαζι ειναι κοριτσι(!). Παιζω αμυντικο χαφ(Που παιζει ο Στολτιδης?) και καμια φορα Δεξι χαφ αλλα και δεξι μπακ...ε, λοιπον ηταν η Ελενη στα αριστερα(επαιζα δεξι μπακ), η οποια δεν σου γεμιζε το ματι(λεπτεπιλεπτη, ομορφουλα και γενικα τετοιο στυλ) και φοβομουν να την μαρκαρω...πρωτη φαση:της δινουν πασα, παταει, σηκωνει, τακουνι, απο πανω μου, περναει, βολιδα, λιγο αουτ......ειχα μεινει κοκαλο οπως κι ολοι βεβαια....απο αυτο το σημειο την ειχα απο κοντα και δεν την αφηνα να παρει ανασα, της εκλεινα τον χορο με σκοπο να μην μπορει να παρει πασα και τα καταφερα καλα...σε ενα σουτ ειδικα με σκοτωσε!

Μετα στην επαναληψη επαιξα αμυντικο χαφ...πηγαινα να προοθηθω λιγο, να ανοιξει το γηπεδο και ορμουσαν πανω μου δυο μαζι. Μονο με πασα περναγες, με ντριπλα, σου εκαναν σκληρο φαουλ, δεν περναγες δεν πας να σουν ο Κακα...τοσο αντιαθλητικο παιχνιδι πρωτη φορα επαιξα και πραγματικα το ευχαριστηθηκα. Απο ενα σημειο και μετα πηρα θαρρος και το τι ξυλο επεσε δεν λεγεται...

Μακαρι να υπηρχαν πολλα κοριτσια σαν αυτα, γιατι αυτο το πραγμα να κουτσομπολευουν, να μιλανε για αγορια λες και ξεκοκαλιζουν ψαρι και στη γυμναστικη να κανουν πηγαδακια δεν το αντεχω και αηδιαζω....

Εντωμεταξυ εχω ενα φιλο που ενω ειχε Man Utd-Roma ή Liverpool-Chelsea(δεν θυμαμαι καλα) εβλεπε so you think you can dance ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!!!!!!

Απο την αλλη, οντως, λιγοι εχουν παιξει πραγματικη μπαλα, να βρεχει του πουστη, να εισαι μουλι και να παιζουμε για χρυσο γκολ, σε 5Χ5 που μπανει ευκολα, και να πεφτουν κορμια...Ειναι πραγματικα απιστευτη η στιγμη, ο ρυθμος εξωφρενικος και φυσικα το τι ενεργεια εχεις δε λεγεται.....αυτο ειναι μπαλα και γι'αυτο την αγαπαμε. Για να κλεισω καπως, δεν τιθεται θεμα, ειναι θαυμα καποια να παιζει καλη μπαλα και να βλεπει φυσικα(το τι φαση εχουν οι αθλητικες συζητησεις που εχουν καταληξη να πλακωνεται μια ταξη με τρεις αεκτζιδες, τεσσερις βαζελουσ και πεντε γαυρους.....)

ΥΓ. Και Τζιμη, οταν δεν το περιμενεις, μπορεις να φας την πιο κουφη ντριπλα, οταν εισαι χαλαρος(πρωτη φαση, μουδιασμενος καπως)και ειναι μπροστα σου ενα κοριτσακι(και τι κοριτσακι...) ε, δεν περιμενεις τιποτα, αλλα τα φαινομενα απατουν. Μετα βεβαια δεν αφηνεις να εξελιχθει καν φαση αλλα μεχρι τοτε...Εξαλλου, σου παει να κανεις τωρα φαουλ και να μαρκαρεις στενα κορισι? δεν ξερω εγω στην αρχη ενοιωθα...περιεργα γιατι οταν σε εχει με πλατη και παει να φυγει δεν γινεται να μην τη χυφτωσεις ενοωντας οτι οταν τραβας φανελα η τεσπα γινεται σωματικη επαφη, φοβασαι μην ξεφυγει τιποτα(χωρις προθεση βεβαια) και μετα σε παρεξηγησει.....    
προφίλάλλα...
Μήνυμα #42033 από TzhmhS στις 24 Αυγούστου 2007, 5:02μμ

TzhmhS

Εικονίδιο
μέλος από: 21/6/2007
Ακομα και να λες οτι θα της τραβαγα την φανελα...Δεν νομιζω ρε Αρη το πολυ να τις εκανα ενα τακλιν αμα δεν μπορουσα αλλο...Εχω μαθει κατι ομως σε αυτη τη ζωη θα πρεπει να προσπαθουμε εως το τελος αλλιως δεν προκειται να πετυχουμε τιποτα απολυτως...
Αυτο ειναι μπαλα Αρη να τρεχει το μυαλο σου να τρελενετε να ειναι -1 να χιονιζει κι εσυ εκει να πεζεις μπαλα...
προφίλάλλα...
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login